Tuin

Grappige bloempotten

Wanneer je meer gezelligheid in huis wil halen zou je bijvoorbeeld meer planten neer kunnen zetten. Deze moeten natuurlijk in een leuk potje gezet worden. Als humor bij je past is leuk om gebruik te maken van grappige bloempotten. Die bloempotten zijn niet alledaags en overal te verkrijgen. Alles wat er te weten valt over grappige bloempotten lees je op deze pagina.

Grappige bloempotten als hobby

Iedereen heeft wel een gekke gewoonte of hobby. Dus waarom zou je niet je hobby kunnen maken van het verzamelen van grappige bloempotten? Er zijn er meer dan genoeg te krijgen en het is ook nog leuk om ze neer te zetten met kamerplanten er in. Maar ook zonder kamerplant zou je ze leuk op een planken of achter de deur van een vitrinekast neer kunnen zetten. 

Hierbij hoef je niet te denken aan een soort. Je zou ze allemaal kunnen sparen en er een sport van kunnen maken om steeds weer nieuwe grappige bloempotten te vinden. Zo heb je je huis leuk ingericht met allemaal leuke plantjes en heb je ook een stukje van je eigen identiteit teruggebracht in je huis en het staat ook nog eens heel erg gezellig.

Creatief bezig zijn

Als je het dan toch hebt over het hebben van een hobby en je bent creatief dan zou je natuurlijk ook creatief bezig kunnen gaan en je eigen grappige bloempotten kunnen maken. Hiervoor zou je een pottenbakkers cursus voor beginners kunnen volgen. Op die manier heb je altijd de meest unieke grappige bloempotten in je huis staan. Ook als vensterbank decoratie zullen ze door voorbijgangers op veel aandacht kunnen rekenen.

Buiten dat om is het ook leuk om zo een zelfgemaakte grappige bloempot cadeau te doen wanneer je bij iemand op visite gaat. Je kan er dan meteen een leuk plantje in doen. Zo kom je ook nooit met lege handen aan en je hebt iemand een uniek en persoonlijk cadeautje gegeven. Wanneer je ze zelf maakt kun je ze helemaal naar eigen wens en inzicht maken.

Nadat je ze hebt gemaakt zou je ze ook nog kunnen beschilderen. Voor de echte creatieveling is dat natuurlijk een hele leuke klus om te doen. Het zou ook leuk zijn om dit samen met een vriendengroep te doen. Zo zouden er een aantal kunnen helpen met maken en anderen kunnen de potten weer beschilderen. Zo heb je tijdens een vrienden of vriendinnen avond ook nog allemaal leuke dingen te doen.

Waar kan je aan denken bij een grappige bloempot?

Waar kan je aan denken bij een grappige bloempot?

Bij een grappige bloempot zou je kunnen denken aan een afbeelding die je ergens van maakt die erg grappig is. Bijvoorbeeld een eigen figuur bedenken waar je meerdere creaties mee zou kunnen maken. Ook zou je kunnen denken aan bloempotten met allemaal verschillende en unieke vormen en kleuren. Alles wat afwijkt van een standaard pot kan al grappig zijn.

Daarnaast zou je de potten ook kunnen voorzien van een leuke tekst. Dan kan je denken aan teksten als die van Rumag of Loesje. Leuke versprekingen die je anders zou vergeten zijn ook leuk om vast te leggen. Op die manier hou je altijd een leuke herinnering over aan die verspreking en die is dan vastgelegd in een grappig potje wat het geheel nog leuker kan maken.

Een grappig bloempotje als ansichtkaart

Als je zelf grappige bloempotten gaat maken zou je ook heel uniek zo een bloempot kunnen maken als ansichtkaart. Het brengt een beetje vrolijkheid met zich mee door de kleuren en de vormen. Op dat potje kan je dan een boodschap zetten die je aan die ene persoon mee wil geven. 

Die boodschap is dan speciaal gericht aan de persoon aan wie je van plan bent dat potje te geven. Je zou er wat bloemzaden bij kunnen doen om iemand op te fleuren. Een meer persoonlijk cadeau zou je iemand bijna niet kunnen geven.

Multifunctioneel

Natuurlijk zou je die grappige bloempotjes niet alleen voor plantjes kunnen gebruiken. Je zou er ook dingen in kunnen bewaren als je dat zou willen. Het voordeel van het hebben van een hele collectie aan grappige bloempotten is dat je altijd kan wisselen van bloempotje. Je hebt altijd weer iets anders en unieks op je tafel of vensterbank staan. Door die afwisseling van de invulling van je grappige bloempotjes blijft het ook fris en gezellig in huis. 

Comments are closed.

Next Article:

0 %