HuisInspiratie

De beste online woonwinkels voor een chic interieur

Je hoeft tegenwoordig de deur echt niet meer uit om de leukste en meest chique woonaccessoires te scoren. Shoppen en het opdoen van inspiratie kan gewoon vanuit de luie stoel, en dat is wel zo prettig natuurlijk. We presenteren je hier de beste online woonwinkels voor een chic interieur.

Webwinkel speelt nadrukkelijk in op de laatste trends

Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan Decovry, een van origine Belgisch interieurplatform. Het leuke is dat er elke dag een ander aanbod is waardoor de webwinkel steeds de moeite waard blijft. Het aanbod meubels en accessoires speelt nadrukkelijk in op de nieuwste trends, Overigens moet jij je wel eerst registreren wil je gebruik maken van Decovry en voor je dus iets kunt aanschaffen.

Van designmagazine tot webwinkel

De moeite waard is zeker ook Wallpaper. Dat was aanvankelijk de naam van alleen een designmagazine. Later echter, kwam er ook een webwinkel. Je vindt er chique accessoires, die overigens wel wat aan de dure kant zijn. De spullen zijn dan ook erg fraai.

Accessoires maken het interieur helemaal af

Bold Monkey is een interessant interieurlabel. Je vindt echt alles op dit platform Je doet er volop inspiratie op en vooral ook gedurfde woonaccessoires als bijzondere vloerkleden. Opvallend zijn overigens de bijzondere namen die de accessoires en de meubels hebben gekregen. En wat dacht je van Zangra? Juist hier vind je de meest bijzondere woonaccessoires die het interieur helemaal afmaken.

Hele  jaar door de beste prijzen

Een in Nederland populaire woonwinkel is ook Maison de Monde. Je vindt er alles; van Scandinavisch tot Frans. Bovendien vind je er accessoires voor alle mogelijke woonstijlen. Van retro houten bed tot een prachtige rieten lamp. Ook interessant is Fonq. Daar betaal je nooit teveel voor de trendy accessoires, want je betaalt er heel het jaar door de beste prijzen. Het Nederlandse label HKLiving is ook al zeer populair omdat je er echt altijd iets bijzonders koopt Je vindt er vooral accessoires met een wat rauwer randje. Ook de moeite waard als je iets bijzonders wenst is Urban Outfitters. Op deze webwinkel vind je alles voor woon- en badkamers en mooi te stylen producten ook vooral.

Ook de webwinkel van Ikea is zeer de moeite waard

Hoewel misschien minder chique, is ook de webwinkel van Ikea zeer de moeite waard. Ikea heeft nog maar sinds anderhalf jaar een eigen webwinkel. Je bestelt dus ook gewoon online de bekende producten; van kasten tot sofa’s en van tafels tot complete keukens. Ikea staat bekend om de vlotte levering en de interessante prijzen.

 

Comments are closed.

Next Article:

0 %