Huis

Luxe badkamer

De badkamer. Daar wordt vandaag de dag extra aandacht aan besteed. Het is niet alleen het vertrekpunt van weer een nieuwe dag, het is ook de plek waar je de dag afsluit. Niet voor niets maken meer en meer mensen een heus wellnessparadijsje van hun luxe badkamer. En waarom ook niet. De mogelijkheden zijn er in elk geval voor.

Luxe kleine badkamer

Een ding is ook al zeker; een badkamer hoeft beslist niet heel erg groot te zijn. Ook de luxe kleine badkamer kun je luxe, rust en een zekere sereniteit uit laten stralen. Zeker in de luxe kleine badkamer kun jij je individuele stijl toepassen en inpassen. Hoewel heel fraai, is een kleinere badkamer niet geschikt om te kiezen voor losstaande meubels. Zoek het daar dus niet in.

Luxe moderne badkamer

Heb je een wat grotere luxe badkamer voor ogen? Kies dan wel voor losstaande meubels. Kies voor een vrijstaand bad en een vrijstaande wastafel. Op de vloer kun je kiezen voor een industriële betonvloer, bijvoorbeeld in de kleur grijs. Deze vloeren hebben een zeer robuuste uitstraling. Vergeet niet de luxe uitstraling te benadrukken met bijvoorbeeld gouden handgrepen.

Luxe badkamer voorbeelden

Er zijn talloze voorbeelden te vinden van de luxe badkamer. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een luxe badkamer met een Italiaanse uitstraling. Kies voor een passend kleurenpalet en nadrukkelijk voor de meer aardse en duurzame kleuren. Dan kun je denken aan bijvoorbeeld zwart, grijs of taupe. Deze kleuren kun je weer prima combineren met accentkleuren. Je maakt deze badkamer helemaal af met een contrasterende kleur.

Luxe badkamer accessoires

Accessoires? Die heb je uiteraard ook in ruime mate beschikbaar voor de meer luxe badkamer. Zo kun je in de luxe badkamer de handgrepen beschouwen als accessoires. Denk eens aan de kleur goud, toch al een van de trendkleuren dit jaar. Denk aan steenstrips in de badkamer terwijl ook zwarte badkamerkranen niet misstaan als je een meer luxe uitstraling wenst. Kies voor passende accessoires als je bijvoorbeeld voor het vrijstaande ligbad gaat. De kleuren die je toepast zijn vooral aards van karakter. Daarbij mag je best voor wat fleurigere accentkleuren kiezen. Wat dat betreft is de kleur van het jaar, Brave Ground, zeer geschikt als basiskleur. Vervolgens kies je uit liefst vier aanvullende kleurenpalets. Er is van alles mogelijk dus om een zeer luxe badkamer te realiseren. Mocht je de ruimte hebben, kijk dan ook meteen eens naar een sauna of een stoomcabine. Daarmee creëer je echt een eigen wellness thuis.

Comments are closed.

Next Article:

0 %