HuisLifestyle

Luxe woonaccessoires

Sierkussens, vloerkleedjes, lijsten van spiegels en schilderijen, vazen, schotels, kaarsenhouders uitgevierd in luxe materialen. De luxe woonaccessoires die tegenwoordig gebruikt worden mogen er in alle opzichten zijn. Je kunt van je luxe woonaccessoires ook meteen een blikvanger maken, want meer dan ooit is 2021 het jaar van het statement piece.

Kies voor het groen van planten

Luxe woonaccessoires, ze zijn een must in elk interieur en maken een inrichting helemaal af en vooral mooi. Wat betreft denkleuren kun je denken aan goud, aardse tinten en groen en blauw, net name de diepere kleur blauw. Groen zien we in de accessoires terug in planten, planten en nog eens planten. Hoe meer, hoe beter en de felgroene bladeren van de planten passen in elk modern interieur. Planten verbeteren ook nog eens de luchtkwaliteit en je haalt er de natuur mee in huis en geeft invulling aan een belangrijk thema, duurzaamheid. Door vooral gebruik te maken van accessoires in goud geef je elk interieur al snel een luxe uitstraling. Met groen en goud wordt elk interieur meteen ook een stuk warmer.

Een opvallende blikvanger tussen de meubels

Wat betreft luxe woonaccessoires is het nadrukkelijk het jaar van het statement piece. Een opvallende blikvanger tussen de meubels. Een statement piece hoeft niet groot te zijn, al is het dat vaak wel. Door een statement piece te gebruiken, vestig je de aandacht binnen het interieur op één punt. Beperk als je een statement piece gebruikt het gebruik van al teveel kleinere accessoires. Ja, een statement piece kun je best een pronkstuk noemen. Kies voor contrast als jij je statement piece er uit wilt laten knallen. Zoek het contrast vooral in materiaal, stof, vorm en kleur. Denk aan een spiegel, een klok of een schilderij. Ook een wat grotere vaas met een stevige plant kan als pronkstuk dienen.

Combineer Japandi met een statement piece

Ook hip is Japandi, een opvallende mix van Scandinavisch design en Japanse elegantie. Deze twee op het oog verschillende stijlen en verschillende werelden worden gekenmerkt door minimalisme en vormen een zeer inspirerende mix. Japandi is prima te combineren met het gebruik van een statement piece.

Comments are closed.

Next Article:

0 %