HuisInspiratie

Eric Kuster meubelen

Veel mensen denken dat Eric Kuster meubelen onbetaalbaar zijn en dat het toch vooral de ver-van-mijn-bed-show is. Dat is echter allesbehalve waar, want de bijzondere Eric Kuster meubelen zijn voor iedereen bereikbaar. Of laten we het anders zeggen, je kunt je meubelen prima in de Eric Kuster stijl kiezen en de woning in de Eric Kuster stijl inrichten.

Eric Kuster stijl: een stijl van luxe

Eric Kuster is een Utrechter en een ondertussen wereldberoemde interieurdesigner. Zijn stijl is vooral een stijl van luxe. Kuster is onder meer verantwoordelijk voor de inrichting van de Librije, het restaurant van Jonnie en Therese Boer. Hij ontwierp ook de Amsterdamse nachtclub Jimmy Woo. Kuster renoveerde het stadion van FC Barcelona, Camp Nou. Hij toverde de vervallen bak om in een oase van luxe. Bovendien heeft Kuster talloze bekende klanten aan zich weten te binden. Zo doen sterren als Ronald Koeman, Linda de Mol en Wendy van Dijk een beroep op de interieurdesigner die door sterren in binnen- en buitenland gevraagd wordt om hun huis in te richten.

Opvallende banken en kroonluchters

Kijken we naar Eric Kuster meubelen en naar zijn stijl, dan komt automatisch het woord lifestyle statement naar boven, overgoten met een pikant sausje. Kuster is van de grote items die echt opvallen en als eyecatcher fungeren, dat zou inderdaad een boekenkast kunnen zijn. Eric Kuster meubelen en heel veel kleine frutsels? Uitgesloten. Kuster staat voor rustige kleuren en metallic accenten die in staat zijn alle trends te weerstaan. Eric Kuster meubelen zijn allesbehalve standaard en staan voor luxury living en stralen in alles een grote mate van luxe uit. Kuster is een man die houdt van grote, fluffy kussens bijvoorbeeld. Kuster kiest voor grote, opvallende banken en grote schelpenvazen en van de altijd aanwezige geurkaarsen. Kroonluchters en tafellampen zijn ook elementen die je vrijwel altijd terugziet in een door Eric Kuster ingerichte ruimte.

Je kunt het zelfs ruiken

Eric Kuster is iemand die ook al graag werkt met spiegels, liefst in groepjes bij elkaar. Hij houdt van zwart-witte details en van prints van de grote stijliconen uit vervolgen tijden. Urban luxury living, dat is waar Eric Kuster voor staat en is wat je terugziet in de meubels. De interieurdesigner maakt van elke ruimte een ruimte vol luxe en glamour. Vol met weldaad. In Metropolitan Luxury heeft Kuster een eigen merk en twee keer per jaar komt er een eigen magazine uit van de interieurdesigner, die ook al verantwoordelijk was voor de inrichting van residentiele projecten in Curaçao en Londen. Kuster staat voor het leveren van maatwerk. Geen enkele inrichting is gelijk en Kuster creëert ook nog eens exclusieve interieurproducten; en dat van meubels tot stoffen. Een Eric Kuster interieur kun je zelfs ruiken.

Beter goed gejat dan slecht bedacht

Een echt Eric Kuster interieur is best aan de prijs. Er zijn echter meer en meer winkels die producten in Eric Kusters stijl leveren. Aan de hand van zijn eigen magazine kun je bovendien allerlei ideeën opdoen om je eigen huis in de stijl van Kusters in te richten en daar de geschikte meubels bij te zoeken. Soms is goed gejat nou eenmaal beter dan slecht bedacht.

Comments are closed.

Next Article:

0 %