Huis

Arte behang

Je hebt behang en je hebt Arte behang. Het behang van Arte wordt wel omschreven als de ultieme verfijning muurbekleding. Bij Arte behang draait het allemaal om schoonheid en het wordt dat ook gezien als dé ontwerper en producent van high-end muurbekleding. Arte biedt kwaliteit en vakmanschap in alle branches.

Een sfeerelement bij uitstek

Bij Arte draait alles om pure esthetiek. Soms doet het dat met uitbundig behang, soms op meer ingetogen wijze. Altijd is Arte een sfeerelement bij uitstek. Je ziet het behang van Arte in residentiele en openbare gebouwen, vaak in hospitality ruimtes. Een Arte behang herken je uit duizenden en je vindt nergens een behang dat ook maar lijkt op de kunst die deze aanbieder zo typeert. Het aanbod is bijzonder groot en behalve de uitstraling die dik in orde is, heb je ook te maken met behang van de beste kwaliteit.

Duurzame verbintenis van duurzaamheid, design, mens, milieu en emotie

Arte zelf wil vooral een duurzame verbintenis aangaan met design, mens, emotie en milieu. Kies je voor Arte behang, dan kies je altijd voor extravagant, klassiek en een exclusieve look. Dat kan overigens al vanaf 1981. Bij Arte streeft men bovendien een schoon product na, zoals de kleuren altijd inspireert en de patronen intrigeren. Arte behangen, die je ook prima kunt gebruiken bij Eric Kuster meubelen, vind je in onder meer hotels, bar-restaurants en binnen de gezondheidsinstellingen.

Behang zie je terug in tachtig verschillende landen

De gepassioneerde designer en fabrikant van de muurbekleding drijft nog steeds op de familie Desart. Zij richtten het bedrijf op in 1981. Ook zij hadden toen niet kunnen vermoeden dat je Arte behang tegenwoordig in tachtig verschillende landen ziet. Elk jaar opnieuw komen de ervaren ontwerpers met nieuwe collecties, waaraan het soms jarenlang werkt omdat alles moet kloppen. Elk behang van Arte behang is sfeerbepalend. De kwaliteit is superieur en bij de familieonderneming is men altijd op zoek naar innovaties. Arte behang gaat namelijk met de tijd mee. Zo weet het steeds precies waar jij naar op zoek bent. Wil jij dus echt iets bijzonders aan de muur, dan kies je voor Arte behang en voor behang met een unieke uitstraling en van uitstekende kwaliteit.

Comments are closed.

Next Article:

0 %