Huis

Elitis behang

Behang heb je in de meer simpele varianten die doen wat ze doen moeten; de wanden bekleden. Je hebt echter ook Elitis behang, en dat is toch echt andere koek. Elitis is een wereldberoemd Frans merk dat behang biedt van een uniek karakter. Elitis biedt moderne ontwerpen tot dierenhuiden. Per collectie maakt Elitis gebruik van verschillende materialen, materialen die verschillen van zijde tot bamboe.

Elitis behang: altijd een uniek behang

Elitis biedt net als bijvoorbeeld Arte behang altijd een uniek behang. Zo heb je de Elitis Big Croco, een behang dat is gebaseerd op krokodillenleer. Voor een andere collectie, Elitis Anguille, is weer palingleer toegepast en bij de collectie Elitis Galuchat is de structuur van een rog gebruikt. Bijzondere collectie is ook Elitis Glass. Dit is een behang met mozaïek en vooral een glashelder behang. Het behang laat unieke vormen zien van mozaïek. Een dergelijke structuur is uitermate geschikt in de wat grotere ruimtes van restaurants, winkels en hotels. En daar zie je het behang dan ook vaak terug. Glass maakt gebruik van een vast patroon en gebruikt ook unieke patronen van bloemen.

Voorsprong door steeds de nieuwste technieken toe te passen

Elitis Parade dan, een behangsoort met duidelijke Oosterse invloeden. Je ziet in dit behang vooral heel mooie vormen terug. Uniek zijn de subtiele accenten van onder meer goud en zilver. Dit behang geldt als een zeer fleurige decoratie en gebruikt de meest diepe kleuren. Alle Elitis behangen worden in eigen huis ontworpen. Wat de producten van Elitis gemeen is, is dat het altijd zeer eigentijds is. Elitis is zeer innovatief en heeft een voorsprong op andere producenten door de nieuwe technieken die steeds gebruikt worden.

Het durft af te wijken van de gebaande paden

Elitis is er vanaf 1988 en vanaf dat moment is het een producent van behang met durf, het durft af te wijken van de gebaande paden. Het heeft uiteraard een eigen ontwerp afdeling en is steeds bezig te vernieuwen. De mensen achter Elitis behang worden ook wel eens ontdekkingsreizigers genoemd op het gebied van wandbekleding. Elitis behang beschikt eveneens over een experimenteel laboratorium, en dat zegt al heel erg veel.

Comments are closed.

Next Article:

0 %