Huis

Croco behang

Wel eens gedacht om te kiezen voor luxe krokodillenleer op de muur in de vorm van Croco behang? Producent Elitis maakt dit mogelijk. Croco behang misstaat in geen enkele luxe hotelsuite en doet je herinneren aan safari’s, aan vervlogen tijden maar ook aan bijvoorbeeld musea en bibliotheken.

Ook behang uitgevoerd in palingleer

Croco behang is in elk geval een zeer exclusief behang met de look van krokodillenleer. Het heeft zelfs de voelbare structuur, waardoor de leatherlook niet van echt leer te onderscheiden is. Elitis laat het daar overigens niet bij. Het biedt ook behang uitgevoerd in palingleer en leer van de rog aan.

De uitstraling van Croco behang past perfect in new luxury, een van de trends van dit jaar.

Croco behang is er in een zeer breed kleurenpalet

Met het gebruik van Croco behang voeg je warmte toe aan elke ruimte, zoals je ook authenticiteit toevoegt en dat aan zowel de klassieke en industriële wooninrichting Croco behang is er in een zeer breed kleurenpalet. Je kunt dan denken aan bruin, zwart en de natureltinten. Natuurlijk werkt Croco behang ook met de trendkleuren in de vorm van maïsgeel, paars rood, turquoise, lavendel, oranje, fuchsia en mosgroen.

Elitis geldt als producent en leverancier van unieke behangsoorten

Ook heel fraai aan Croco behang is de reliëfwerking die in het behang zit. Op de een of andere manier biedt het extra intensiteit en dat zowel in tint als in uitstraling. Daarbij hebben veel van de producten van Croco behang een opvallende finish, bijvoorbeeld in parelmoer. Daardoor krijgt het behang een nog luxure uitstraling. Croco behang is van Elitis, een producent en leverancier van zeer unieke behangsoorten. Het biedt unieke dessins en weet zich te onderscheiden op het gebied van thema, sfeer, kleur en detail.

Inspiratie uit de natuur en uit verschillende  inheemse culturen

Elitis gebruikt overigens graag structuren die we ook in de natuur terug zien. Ook wordt inspiratie gehaald uit inheemse culturen en oosterse printen, zoals het ook graag put uit hedendaags grafiek. Het zijn stuk voor stuk directe resultaten van de ontdekkingsreizen die Elitis, want zo noemen ze het zelf, elk jaar opnieuw maakt.

Comments are closed.

Next Article:

0 %