Huis

Goud behang

Goud is het helemaal in 2021 en dus kun je ook de wanden prima laten bekleden met goud. Goud is bovendien veelzijdig en daardoor misstaat het in geen enkele kamer. Kies je voor goud behang, laat dan gouden accenten terugkeren in de rest van je interieur. Ga voor goud dus als je een geschikt behang zoekt. Zoek het daarbij in de luxe accessoires.

Meer dan alleen stijlvolle finishing touch

Goud wordt alom beschouwd als een zeer stijlvolle finishing touch. Je kunt kiezen voor een effen goud dessin, maar even goed voor een elegant bloemmotief of een geometrisch patroon.  Ook gouden stippen en hartjes misstaan nooit. Ook niet op de kinderkamer.  Ook met goud behang kun je werken met verschillende thema’s als jungle, marmer, panter, bloemen en in de art deco stijl. Bij het behang kies je voor gouden accenten in de rest van het interieur.

Zeer geschikt voor alle inrichtingen, beschikbaar in alle behangsoorten

Goud behang past in elk interieur en maakt binnen Scandinavische, vintage, moderne, botanische en klassieke inrichtingen. Steeds biedt goud aan de wand iets extra’s en geeft het behalve een meer luxe uitstraling ook iets van warmte aan je interieur. Goud behang is in zo goed als alle behangsoorten beschikbaar. Het is in dat kader een aanrader eens serieus te kijken naar goud behang in vliesbehang uitvoering.

Laat de behangtafel in de kast

Vliesbehang geldt als een van de sterkste behangsoorten die beschikbaar is. Het werkt scheur overbruggend en scheurt zelden. Grootste voordeel is wellicht dat je voor het aanbrengen van goud behang de behangtafel in de kast kunt laten staan. Je hoeft als je vliesbehang gebruikt namelijk alleen de muur maar in te smeren met lijm en behangt zo dus vanaf de rol. En dat ook nog eens volledig naadloos. Met goud behang heb je een behang in huis waaraan je jarenlang plezier beleeft. Zeker als je kiest voor vliesbehang, op dit moment de meest populaire behangsoort.

Comments are closed.

Next Article:

0 %