Tuin

Een stretchtent als overkapping

Wist je dat een stretchtent ideaal kan dienen als overkapping? Bij het zoeken van een overkapping denk je misschien niet gelijk aan een stretchtent. Een stretchtent kan juist perfect dienen als stevige overkapping die er ook nog eens stijlvol uitziet. 

Voor welk doeleinde kan jij een stretchtent gebruiken? 

Stretchtenten zijn in zowel zeer grote als kleine formaten te koop. Hierdoor kan een stretchtent gebruikt worden voor verschillende situaties. Zoek je een terrasoverkapping voor een horecagelegenheid? Stretchtenten zijn er vaak in formaten tot wel 20 meter breed! Wanneer je voor je tuin een inverstering wil doen is een kleinere stretchtent een perfect idee. Een stretchtent geeft je tuin een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat jij de leukste tuinfeesten kan geven! 

Een stretchtent als overkapping

Ontdek de voordelen van een stretchtent als overkapping

Met een stretchtent realiseer je in een handomdraai een sfeervol terras of overkapt stuk tuin. Doordat er bij stretchtenten gebruik wordt gemaakt van dik textiel heeft de tent een lange levensduur waardoor het een goede investering is. Wil je een stretchtent in een bijzondere kleur of vorm? Geen probleem! Stretchtenten zijn er in alle kleuren en vormen. Het is zelfs mogelijk om een logo op de stretchtent te laten bedrukken. 

Wel of geen vloer bij de stretchtent? 

Als particulier kan het soms slim zijn om een vloer te kopen bij je stretchtent. Bijvoorbeeld als de tent op een laaggelegen plek in de tuin komt te staan. Met een vloer hoef je niet bang te zijn voor natte voeten en kan je het hele jaar gebruik maken van je stretchtent. Een houten vlondervloer maakt de uitstraling van de stretchtent helemaal af.

Een stretchtent als overkapping

Zorgeloos een stretchtent kopen

Een stretchtent kopen is een beslissing waar heel wat denkwerk bij komt kijken. Je bereidt je hierbij natuurlijk goed voor en gaat voor de beste optie. Je kan ervoor kiezen de tent thuis te laten bezorgen én op te laten bouwen door een opbouwteam. Liever zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook! Hoe dan ook, een stretchtent als overkapping is een stijlvolle en makkelijke oplossing. Welke soort stretchtent kies jij?

Comments are closed.

Next Article:

0 %