Huis

Nieuwe plinten kopen

Heb jij een nieuwe laminaatvloer aangeschaft? En ben je nog op zoek naar een mooie betaalbare vloerafwerking? Of wil je jouw huidige vloer intact houden, maar wil je wel de plinten vervangen? Dan zal jij je hart op kunnen halen met het grote aanbod betaalbare plinten van hoogwaardige kwaliteit. Er is voor ieder interieur in elke ruimte een passende plint te vinden. 

Mooie betaalbare vloerafwerking

Een klik PVC vloer is eigenlijk niet compleet zonder plinten. De vloer vormt de basis van het geheel. Maar het zijn uiteindelijk de plinten die het plaatje compleet maken. Heb jij jaren geleden jouw vloer afgewerkt met plinten die je nu niet mooi meer vindt? Wil je jouw interieur een opfrisbeurt geven zonder gigantische uitgaven te doen? Dan bieden nieuwe goedkope plinten uitkomst. Heb je nu bijvoorbeeld lage plinten in de kleur van de vloer als vloerafwerking in huis? En wil je het geheel een modernere uitstraling geven? Dan zijn mooie strakke hoge plinten een goede optie. Je zult zien dat je de ruimte hier direct een andere uitstraling mee geeft. Bovendien is de verkrijgbare vloerafwerking van goede kwaliteit hartstikke betaalbaar. Dit maakt de aanschaf van nieuwe plinten natuurlijk nog leuker!

Allerlei verschillende soorten plinten

Als je nieuwe plinten uit wilt gaan zoeken, zal je zien dat het aanbod groot is. Er zijn tal van verschillende soorten plinten verkrijgbaar. Je kunt plinten in verschillende materialen en kleuren verkrijgen. Ook zijn de plinten in verschillende hoogtes te koop. Wil jij jouw interieur een frissere uitstraling geven met nieuwe plinten? Wil je de lage authentieke plinten vervangen door hoge strakke plinten? Dan kun je ervoor kiezen om overzetplinten aan te schaffen. Dit zijn plinten die je over jouw huidige plinten heen kunt zetten. Zo hoef jij jouw huidige plinten niet weg te halen. Dit bespaart jou een hoop werk en de plint is er niet minder strak om. Wil je een ander soort plinten aanschaffen? Dan kan dat natuurlijk ook dankzij het grote plintenaanbod.  

Plinten netjes bevestigen

Heb je nieuwe plinten uitgezocht? Dan kun je deze gemakkelijk zelf bevestigen. De plakplinten dienen, zoals de terminologie eigenlijk al verklapt, op de grond geplakt te worden. Een overzetplint klik je over de huidige plinten heen. En muurplinten moeten tegen de muur aan worden bevestigd. Dit alles is niet heel lastig. Je hebt hiervoor alleen wel het juiste materieel nodig. Zo kun je bijvoorbeeld het beste gebruikmaken van en verstekbak. Hiermee kun je namelijk heel eenvoudig de plinten op de juiste afmetingen zagen. Heb je goed materieel in handen? Dan is het plaatsen van de plinten een fluitje van een cent.

Comments are closed.

Next Article:

0 %