Huis

De nieuwste trends voor in huis!

Gedurende het jaar zijn er enorm veel feesten. Niet alleen de verjaardagen van jezelf en de kinderen zijn belangrijk, maar je wilt ook met de verschillende seizoenen en feestdagen mee. Hierdoor hangt het huis verschillende keren per jaar vol met verschillende versieringen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je huis met Halloween ook voorzien is van Halloween decoratie of ga helemaal los als het Nederlands elftal een WK wedstrijd speelt. Al met al zijn er verschillende trends op het gebied van decoratie voor in huis. Deze vertellen wij je graag.

Duurzaamheid is een hot topic!

Als het gaat om decoratie voor een feestdag, is het vaak zo dat na deze dag alle decoratie weggegooid wordt. Dat is echter niet meer van deze tijd. Wegwerp plastic wordt steeds vaker verboden en afgeraden. Om deze reden is het verstandig om te zoeken naar decoratie die je vaker kunt gebruiken. Ga bijvoorbeeld niet voor wegwerp bekers, maar kies voor herbruikbare Moscow mule bekers als je een feest gaat geven. Dit zorgt er in eerste instantie voor dat je niet ieder jaar nieuwe bekers hoeft te kopen. Daarnaast ben je ook nog eens erg goed bezig voor het milieu! Je kunt de bekers tot slot ook gebruiken voor andere feesten, zodat je kosten ook nog eens in zijn totaal naar beneden gaan. Zorg er tot slot voor dat je goed kijkt naar versiering die je vaker kunt gebruiken. Soms is het zo dat je versiering zelfs voor meerdere feesten kunt gebruiken.

Hoe creatiever hoe beter!

Er zijn in Nederland enorm veel feestdagen waar een leuk thema aan verbonden zit. Zo zijn er verschillende dagen in het jaar waar het geoorloofd is om all out te verkleden. Dit is natuurlijk een zeer leuke kans om ook echt eens uit te pakken. Het is om deze reden een steeds grotere trend om ook daadwerkelijk alles te gaan versieren. Zo zie je bijvoorbeeld met kerst enorm veel huishoudens die de tuin en het huis versieren met verlichting of veel enge decoratie ophangen met Halloween. In de meeste gevallen geldt het dan ook hoe creatiever je er mee om gaat, hoe leuker het wordt.

Speel met de kleuren in huis

Een andere trend die we steeds vaker terug zien komen, is het spelen met verschillende kleuren. Het decoreren van een woning voor een festiviteit is namelijk meer dan enkel wat ophangen. Zorg er daarom voor dat je goed kijkt naar de kleuren van je woning en pas hier de versiering op aan. Op deze manier krijgt het gehele huis een betere samenhang, waardoor de versiering nog mooier overkomt op de bezoekers. Deze kleuren kun je altijd zelf uitkiezen!

Comments are closed.

Next Article:

0 %