Huis

Tijdloze bankstellen

De inrichting en verschillende woonstijlen zijn sterk afhankelijk van seizoenen en bepaalde woontrends. Nu is een bank natuurlijk een behoorlijk grote aankoop en niet iets wat je snel vervangt net zoals accessoires. Daarom helpen wij je een tijdloze bank te selecteren.

Hoe weet je nu wat een tijdloze bank is? 

Ga voor een tijdloos design

Ga voor een strak model met niet al te veel tierelantijntjes. Ook hier zijn nog verschillende opties in zoals een model tot aan de grond of met pootjes. Ook de pootjes zijn vaak in verschillende vormen/ stijlen en kleuren te kiezen. Een strak model ongezellig? Dat hoeft helemaal niet. Je kunt de loungebank aankleden met verschillende stijlen en kleuren kussens om deze toch een persoonlijke of trendy twist te geven.

Modern of een strak model toch niet helemaal jouw ding? Ga dan voor een model dat helemaal past bij jouw stijl. Natuurlijk verandert je smaak of voorkeur door de jaren heen maar over het algemeen zit er toch wel een bepaalde lijn in de stijl die je het meeste kiest. Ben je bijvoorbeeld fan van een klassieke inrichting dan kan deze door de jaren heen prima gevoerd worden. Hetzelfde geld voor een strak of moderne smaak of een stoere leren bank. Vooral als een item goed in het interieur past zal deze niet snel uit de smaak vallen.

Ga voor een neutrale kleur

Een bank in een felle kleur of met een opvallende stof zal niet je eerste keuze zijn. Een opvallende kleur is vaak onderhevig aan trends. Dit houdt in dat op dit moment een pastel roze of lila bank kopen leuk lijkt, maar volgend jaar wellicht alweer uit de mode is. Een neutrale bank kan ook een eyecatcher zijn in een rustige inrichting. Je kunt een bankstel kleur geven door het gebruik van kussentjes en plaids. Ook kan de stijl van deze kussentjes zorgen dat de bank een hele andere aanblik krijgt.

Eigen stijl

Doe vooral wat je zelf leuk vindt. Of iets in de mode is of niet, de stijl komt meestal terug (met een kleine twist). Door de aankleding met kussentjes kan je met een neutrale bank toch elke keer meedoen met de trends. En ben je bijvoorbeeld fan van een moderne of klassieke stijl? Als deze stijlen goed afgestemd worden op de rest van het interieur blijft dit een prima (tijdloze) keuze.

Opvallende Decoratie / de woonkamer afstijlen

Hoe maak je dan je woonkamer af of persoonlijk? Je woonkamer af stijlen met decoratie items! Waar de bank het beste algemeen gehouden kan worden kan je de woonruimte met accessoires een bepaalde sfeer geven. Ga voor een gave fotolijst met sfeerprint, vloerkleed, planten of woondecoratie. Er zijn zoveel opties, maak daarom je woonkamer af met trendy decoratie items. 

Ben jij er nog niet uit?

Bekijk hier nog meer inspiratie.

Comments are closed.

Next Article:

0 %