Huis

Stel zelf jouw ideale slaapkamer samen

Een goede nachtrust begint met een goed bed. Natuurlijk kies je voor een bed dat goed is afgestemd op jouw lichaam, maar het oog wil ook wat. Er is een groot assortiment boxsprings met elektrische bodems waarop je heerlijk kunt slapen. Met een mooie boxspring en bijpassende accessoires creëer je in een handomdraai jouw ideale slaapkamer. En met mooie verlichting maak je de kamer helemaal af. Wat zal jij lekker slapen!

Begin met een goede boxspring

Het samenstellen van een slaapkamer begint met de keuze van een bed. Een boxspring kent daarbij veel voordelen ten opzichte van andere bedden. De boxspring bestaat uit een bodem met vering waar bovenop een matras en een topper worden gelegd. Boxsprings worden in verschillende stijlen afgewerkt waardoor er altijd een bed is dat past bij jouw woonstijl. Een elektrisch verstelbare bodem en een op jouw lichaam afgestemd matras zorgen voor een optimale nachtrust. Kies voor een complete boxspring met een hoofdbord voor een luxe uitstraling. Als je kiest voor een compleet bed van Dreamhouse ben je in één keer klaar. Bovendien ben je verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Accessoires voor in de slaapkamer

Je maakt van je slaapkamer een aangename ruimte door alle meubels en accessoires op elkaar af te stemmen. Kies bijvoorbeeld nachtkastjes en een kledingkast in dezelfde stijl als het bed om één geheel te vormen. Je kunt er ook juist voor kiezen om van het bed de eyecatcher van de kamer te maken. Dit doe je door te kiezen voor een opvallende kleur, mooie luxe materialen of door te kiezen voor een elegante boxspring, bijvoorbeeld uit de Dreamhouse collectie. Kies je voor een boxspring met bergruimte, dan heb je minder (grote) kasten nodig en kun je meer rust en harmonie creëren. Je maakt de ruimte knus en gezellig door te kiezen voor leuke accessoires van zachte materialen. Een poef van Label51 is bijvoorbeeld een leuke aanwinst die ook nog eens functioneel is.

Maak een lichtplan voor de slaapkamer

In een slaapkamer heb je verschillende lichtbronnen nodig. Bij het bed wil je waarschijnlijk helder licht, zodat je nog even comfortabel kunt lezen voordat je gaat slapen. Andere verlichting wil je juist wat minder fel hebben om de juiste sfeer te creëren. Dimbare verlichting kan in dat geval ideaal zijn. Dat is sfeervol op de juiste moment, maar kan feller worden afgesteld wanneer dat nodig is. Niet alleen de lichtbron is van belang, ook de lamp is goed aan te passen aan je interieur. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de lampen van Label51 voor originele lampen voor iedere woonruimte. Combineer dit met een frisse of juist warme kleur op de muren en je hebt de ideale slaapkamer in een mum van tijd samengesteld.

Comments are closed.

Next Article:

0 %