Huis

Elektrische gordijnen zijn nu de trend!

Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor jouw woning? Overweeg dan eens elektrische gordijnen die zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Door te kiezen voor gordijnen die elektrisch te bedienen zijn, kun jij voortaan vanuit je luie stoel de gordijnen openen en sluiten. Bovendien kun je kiezen tussen allerlei soorten raamdecoratie in de kleur en stijl die jij leuk vindt. Het maakt dus niet uit of jij een Scandinavische of een landelijke woonstijl hebt, er is een elektrisch gordijn voor ieder interieur. Ben je nieuwsgierig geworden naar elektrische gordijnen? Neem dan direct een kijkje bij de mogelijkheden van elektrische raamdecoratie ondersteund door de motoren van Somfy.

De voordelen van elektrische gordijnen

Het is niet gek dat elektrische gordijnen zo populair zijn, het heeft namelijk nogal wat voordelen naast het vanzelfsprekende gebruiksgemak. Doordat je de gordijnen niet handmatig opent en sluit, zullen ze veel minder snel vies worden of beschadigen. De gordijnen gaan dus langer mee. Bovendien hangen de gordijnen altijd precies zoals jij dat wilt. Tot slot kun je de gordijnen op een timer zetten. Dat is niet alleen handig in het dagelijks gebruik, maar ook wanneer je op vakantie bent. De illusie van activiteit in de woning houdt inbrekers op afstand.

Hoe werken elektrische gordijnen?

Elektrische gordijnen werken door middel van een motor die je op afstand kunt bedienen. Dit doe je met een afstandsbediening of met een handige app. Je kunt de gordijnen openen of sluiten met één druk op de knop. Dat biedt iedereen veel gebruiksgemak, maar is in het bijzonder handig als je veel gordijnen hebt of een dagje ouder wordt. Door het openen en sluiten van de gordijnen op een timer te zetten, heb je er helemaal geen omkijken meer naar. De gordijnen worden dan iedere dag op een vast tijdstip geopend en gesloten. Wil je de gordijnen op een ander tijdstip sluiten, bijvoorbeeld wanneer je veel last hebt van de zon? Dan regel je dat weer met één druk op de knop.

Verschillende soorten elektrische raamdecoratie

Veel mensen denken bij elektrische gordijnen aan rolgordijnen. Rolgordijnen zijn inderdaad één van de mogelijkheden, maar er is zoveel meer mogelijk qua elektrische raamdecoratie! Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor klassieke hangende gordijnen, plisségordijnen of lamellen. Er is keuze tussen allerlei verschillende soorten raamdecoratie, modellen, kleuren en materialen. De keuze voor elektrische bediening is immers afhankelijk van het installeren van een motortje zoals bijvoorbeeld die van Somfy en niet van de raamdecoratie die je kiest. Zo is er altijd een elektrisch gordijn dat perfect past in jouw interieur. Bovendien is er ook elektrische raamdecoratie die bij jouw budget past, want extra luxe hoeft niet altijd de hoofdprijs te kosten. Ook jij kunt profiteren van de voordelen van elektrische gordijnen.

Comments are closed.

Next Article:

0 %