Overig

Boxspring met ingebouwde tv

Er zijn al genoeg redenen te bedenken waarom je de voorkeur geeft aan een boxspring boven een regulier bed. Die redenen gaan vaak over het ligcomfort, maar kunnen ook duiden op een zekere mate van luxe. Wat dacht je bijvoorbeeld van een boxspring met een ingebouwde TV? Ze zijn volop leverbaar en bieden je de ultieme luxe.

De voordelen van een boxspring

De meeste mensen slapen bij voorkeur op boxsprings. Ze hebben er eens op gelegen in een hotel en willen vervolgens niets anders meer. En dat is best logisch ook, want ten opzichte van het reguliere ledikant biedt een boxspring best wat voordelen. Een boxspring ligt zeer comfortabel bijvoorbeeld en biedt het ultieme ligcomfort. Wat ook een voordeel is van dit type bed is de open verenstructuur. Die zorgt namelijk voor een optimale ventilatie. En ook dat is voor veel mensen erg belangrijk. Een boxspring is bovendien erg geschikt voor alle type slapers. Je kunt daarbij zelf het matras aanschaffen dat bij je past.

Gemakkelijker in- en uitstappen

Nog een duidelijk voordeel van een boxspring is dat het uit- en instappen beduidend gemakkelijker gaat. Voorts heeft het bed gewoon een luxere uitstraling, in welke variant je het bed dan ook koopt. Maar er is dus nog meer, want je kunt zelfs een boxspring kopen met een ingebouwde televisie. Over comfort gesproken. Daarmee steek je zelfs het gemiddelde bed in een hotel naar de kroon.

De televisie zit veilig opgeborgen in het voetbord

Koop je een boxspring met een ingebouwde televisie, dan zit de TV verscholen in het voetbord. Met een speciale televisielift wordt de beeldbuis naar boven geschoven, iets dat je doet met een afstandsbediening. Alles gaat dus automatisch en vaak is de afstandsbediening waarmee je de televisie naar boven schuift dezelfde als waarmee je naar een andere zender schakelt. Je hebt in de meeste gevallen dus aan één afstandsbediening al genoeg. Ben je uitgekeken? Dan laat je de televisie gewoon weer in het voetbord zakken en is niet te zien dat er een ingebouwde televisie in de boxspring zit. Meestal geldt een maximale diameter van de televisie van 32 inch en dat is gezien de afstand tussen voetbord en je hoofd groot genoeg.

Gevaar dat jij je bed nu helemaal niet meer uitkomt

Het gevaar bestaat dat als je een boxspring met een televisie koopt, jij je bed nog moeilijker uitkomt en dat je ’s avonds eerder naar bed gaat. Maar wat is daar mis mee eigenlijk? De boxspring bedden met ingebouwde televisie kun je prima zelf monteren. Je kunt echter ook kiezen om een specialist dit te laten doen.

 

 

Comments are closed.

Next Article:

0 %