Overig

Must haves voor een ontspannen tuinsessie

Ben jij al klaar voor de zomer eigenlijk? Is de tuin al netjes en staat je loungebank er al? Zijn de kussens stofvrij? Het zijn van die dingen die je in orde maakt waardoor je straks onbezorgd van de zomer kunt genieten. Maar uiteraard ben je er daar niet mee.

Betere reclame kun jij je niet wensen

En dan schieten je ineens die relatiegeschenken te binnen, die je een zomer eerder al kreeg. Knap hoor, hoe snel de gever inspeelde op het feit dat het ineens zomer was. Razendsnel was hij met zonnebrillen bedrukken en slippers bedrukken en later stal hij nog de show door waaiers te bedrukken. Daarmee speelde de ondernemer snel in op de zomer. Per saldo lag vervolgens iedereen met een zonnebril met zijn bedrijfslogo aan het water. Betere reclame kun jij je niet wensen.

Nog steeds een effectieve marketingtool

Ondernemen is creatief zijn. Je kunt opvallen door relatiegeschenken weg te geven, speel je razendsnel in op wat er in de wereld gebeurt dan steel je helemaal de show. Zoals dus met de zonnebrillen, slippers en waaiers. Het is het ultieme signaal dat de relatiegeschenken nog steeds een effectieve marketingtool zijn. Veel mensen denken dat alles wat betreft marketing zich online afspeelt. Niets is echter minder waar.

Het bereik van een simpel memoblikje met bedrijfslogo

Relatiegeschenken zijn nog steeds springlevend en hebben nog altijd een doel. Mooi voorbeeld is wel dat kleine memoblokje met jouw bedrijfsstempel op elk velletje papier, Je weet zeker dat er 100 keer sprake is van aandacht voor jouw bedrijf. In werkelijkheid nog vakere, want de briefjes worden ook nog eens verspreid.

Relatiegeschenken bereiken altijd de doelgroep

In hoeverre weet je zeker dat als je een advertentie plaatst in een krant, iedereen die ook leest? Inderdaad, die garantie heb je niet. Hetzelfde geldt voor folders, hoeveel mensen bekijken die nou echt? Van relatiegeschenken weet je zeker dat ze de doelgroep bereiken. Dat ze gebruikt worden en dat ze het geld volledig waard zijn.

Mogelijkheden worden steeds groter

De mogelijkheden met relatiegeschenken worden groter en groter. Eigenlijk kan tegenwoordig alles bedrukt worden. Zonnebrillen en slippers? Geen enkel probleem. Typerend voor relatiegeschenken is dat je ze vaak snel geleverd krijgt. Bovendien is het zo dat hoe meer je bestelt, hoe goedkoper ze omgerekend per stuk worden. Je kunt met relatiegeschenken inspelen op de actualiteit én je kunt iets doen voor de loyale klanten. Want die groep wordt vaak vergeten.

Voor meer informatie en trends raad ik je aan om een kijkje te nemen bij de blog Choose Beautiful!

Comments are closed.

Next Article:

0 %