Huis

Luxe tip: Tweepersoons douche

Noem het naar een bepaalde soort van luxe, een tweepersoons douche. Aan de andere kant is een douche voor twee ook gewoon praktisch. Denk maar eens aan de kinderen. Die kunnen zo prima tegelijk douchen en dat bespaart je als vader of moeder toch kostbare tijd. Lees hier meer over de tweepersoons douche, het summum van een luxe inloopdouche.

De stortbak is de meest complexe oplossing; de stortbak is zwaar en aan de dure kant

Je kunt je het wat betreft de tweepersoons douche moeilijk en gemakkelijk maken. Laten we de stortbak optie maar de moeilijkste noemen. De vaak zeer grote vierkante douchekop maakt dat je prima met z’n tweeën onder de douche kunt staan. Het inbouwen van een dergelijke douchekop is echter best een complex werkje. Bovendien is deze douchekop zwaar en niet altijd even voordelig in aanschaf. Heb je het geld en de ruimte, dan is het wel een heerlijke oplossing.

Kies voor twee individueel te regelen douchekoppen

Het aanbrengen van een dubbele douchekop is wat dat betreft een veel eenvoudigere optie die in principe hetzelfde resultaat oplevert. Je brengt dan twee identieke douchekoppen aan, douchekoppen die eenvoudig vast te zetten zijn op speciale opzetstukken. Je verbindt die opzetstukken met de doucheslang en zo krijg je water uit beide douchekoppen en kun je dus met z’n tweeën onder de douche.  Heerlijke luxe inderdaad, en als je ruimte hebt overweeg dan ook een jacuzzi in de badkamer.

Knus, leuk, gezellig en zelfs romantisch

Kiezen voor een dubbele douchekop staat voor gemak. De douchekoppen breng je eenvoudig aan en de douchekoppen zijn bijvoorbeeld veel minder zwaar dan de stortbak. Ook wat betreft de prijs is dit de beste oplossing. Kies je voor twee goede en multifunctionele douchekoppen, dan kun je per persoon de douchekop personaliseren. Wil jij liever een zachtere straal? Dan stel je dat zo in. En dat terwijl de andere gebruiker gewoon kan kiezen voor de hardere straal. In alle gevallen gaat er evenveel water naar beide douchekoppen. Ben je nu nog gewend om alleen te douchen, dan zul je merken dat met z’n tweeën douchen leuk, knus en gezellig is en in bepaalde opzichten kun je het zelfs romantisch noemen. Zet jij je twee kinderen tegelijk onder de douche, dan is dat vaak uit praktische overwegingen.

Douchecabine met aan beide kanten een regendouche

Heb je een ruime badkamer, dan kun je ook  kiezen voor de grootste douchecabine en kies je aan beide kanten van de cabine voor bijvoorbeeld een grote regendouche. Ook dat is een manier om met z’n tweeën te douchen en toch te genieten van precies die straal die jij zo lekker vindt.

Comments are closed.

Next Article:

0 %