Huis

Kies voor een moderne elektrische vloerreiniger

Voor veel mensen bestaat het onderhouden van hun harde vloer uit een aantal losse stappen. Denk aan het zuigen van de vloer om het losse vuil van het vloeroppervlak te nemen, om de vloer vervolgens te dweilen. Hoe prettig zou het zijn, wanneer u deze taken op hetzelfde moment uit kunt voeren? Een elektrische vloerreiniger biedt de oplossing voor u! Er zijn verschillende aanbieders van elektrische vloerreinigers, waarvan Hizero een voorbeeld is. Deze partij biedt een apparaat, welke werkt op basis van bionische technologie. In dit artikel leest u meer over hetgeen dit voor u betekent bij het reinigen van de vloeren in uw woning. 

Elektrische vloerreiniger die meer kan dan alleen zuigen 

Een elektrische vloerreiniger als het model van Hizero biedt u verschillende functies in één apparaat. Zo kan dit apparaat gebruikt worden voor het zuigen van de vloer, voor het vegen en voor het dweilen hiervan. Na het gebruik van de elektrische vloerreiniger is de vloer fris en schoon. Bij het dweilen kan er onnodig veel water op de vloer terechtkomen. De elektrische vloerreiniger zorgt dat het overtollige water van het vloeroppervlak wordt genomen om zo bijvoorbeeld kringen of een bolle vloer te kunnen voorkomen. Daarnaast helpt dit u een gladde vloer tegen te gaan. Of wat te denken van de voetstappen die zichtbaar worden, wanneer iemand over een nog natte vloer loopt? 

Intelligente splitsing van vloeibaar en vast vuil 

Niet alleen biedt de elektrische vloerreiniger van Hizero verschillende functies, wanneer u de vloer in huis wilt onderhouden. Ook bevat het apparaat een intelligente scheiding tussen vast- en vloeibaar vuil. Denk aan het verschil tussen het vuil wat wordt opgezogen en het vuil wat vrijkomt tijdens het dweilen van de vloer. Zouden beide vormen van vuil in hetzelfde compartiment terechtkomen, dan leidt dit tot een stinkende smurrie. De combinatie van een los compartiment voor vast vuil en een compartiment voor vloeibaar vuil maakt dat u deze eenvoudig leegt. 

Profiteer van bionische wetenschap in elektrische vloerreiniger 

De mogelijkheid om het vuil automatisch te laten verdelen over twee compartimenten is slechts één van de hoogstandjes in deze elektrische vloerreiniger van Hizero. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de toepassing van bionische wetenschap. De vloerreiniger is uitgevoerd met een zogenaamde polymeerrol voorzien van een hoge dichtheid. Met de aanwezigheid van deze polymeerrol heeft de elektrische vloerreiniger niet langer zuigkracht nodig om het vloeroppervlak te kunnen reinigen. Groot voordeel hiervan is dat de geluidsproductie van deze vloerreiniger beperkt blijft. Een ander hoogstandje: de ingebouwde zelfreiniging. Het maakt dat het laatste deel van de vloer net zo schoon is, als het eerste deel wat u schoonmaakt. 

Ga altijd voor een draadloze elektrische vloerreiniger 

Bij het vergelijken van de verschillende elektrische vloerreinigers die tegenwoordig op de markt worden aangeboden, is het sterk aan te raden altijd voor een draadloos model te kiezen. Let bij de keuze voor een draadloze elektrische vloerreiniger goed op de capaciteit van de geïntegreerde accu; dit kan per model sterk verschillen. U wilt er bij de keuze voor een draadloze elektrische vloerreiniger zeker van zijn, dat u de volledige woning in één keer van een frisse vloer kunt voorzien. Een accuduur van circa zestig minuten is om die reden gewenst. 

Comments are closed.

Next Article:

0 %