Huis

Een makelaar inschakelen of zelf je huis verkopen? Er is een tussenweg!

Als je van plan bent jouw huis te gaan verkopen, heb je er vast al over nagedacht of je wel of niet een makelaar in gaat schakelen. Een makelaar is duur, maar aan de andere kant zie je het misschien ook niet zitten om het huis zelf te verkopen. De kennis die een makelaar heeft, is in sommige situaties toch wel erg gunstig. We hebben goed nieuws voor je: partijen zoals De Gratis Makelaar bieden een mooie tussenweg!

Wat voor tussenweg biedt De Gratis Makelaar?

Wil je liever geen torenhoge kosten, maar eigenlijk toch wel wat hulp bij de verkoop van je huis? Dan is deze tussenweg precies wat je zoekt. De Gratis Makelaar biedt namelijk dezelfde professionele ondersteuning bij het verkoopproces, maar dan zonder kosten voor de verkoper. De koper betaalt namelijk de makelaarskosten, niet degene die het huis verkoopt. Je kunt ervoor kiezen om de bezichtigingen wel zelf te doen, of je kunt dit overlaten aan een host of hostess van De Gratis Makelaar. Ook behoud je zelf het recht om te kiezen aan wie het huis uiteindelijk wordt verkocht. Dit hoeft dus niet altijd de hoogste bieder te zijn, maar kan ook degene zijn met wie jij als verkoper de beste klik hebt. Zo weet je dat jouw oude huis in goede handen terecht komt.

Het transparante biedingsproces

Naast het feit dat de makelaarskosten voor de koper zijn, is er nog iets dat De Gratis Makelaar anders doet dan de meeste makelaars. Er wordt gebruik gemaakt van een transparant biedingssysteem. Kopers kunnen via de website bieden op het huis waarin ze geïnteresseerd zijn en kunnen ook de biedingen van andere geïnteresseerden zien. Zo weet ook de koper altijd waar hij of zij aan toe is. Deze manier van bieden blijkt erg aan te slaan bij potentiële kopers, omdat ze niet hoeven te gissen of ze in de goede richting zitten met hun bod. Daarnaast mogen mensen die overboden worden voor een woning, gewoon weer een nieuw bod plaatsen als ze dat willen. Hierdoor krijg je als verkoper ook altijd de beste prijs voor jouw huis!

Jij kiest naar wie jouw huis gaat

Verkoop jij jouw huis via De Gratis Makelaar, dan heb jij altijd het laatste woord bij de overdracht. Misschien vraagt de hoogste bieder wel om een datum voor overdracht die voor jou helemaal niet gunstig is. Of misschien heb je simpelweg een betere klik met een andere bieder en gun je diegene het huis eigenlijk meer. Je kiest zelf aan wie het huis uiteindelijk verkocht wordt. Je hebt er immers met veel plezier gewoond, dus wil je het waarschijnlijk niet zomaar aan iemand verkopen. 

Wil jij ook je huis verkopen via de Gratis Makelaar? Dan kun je nu een brochure aanvragen voor meer info.

Comments are closed.

Next Article:

0 %