Lifestyle

Gratis films en series kijken: Zo doe je dat!

Er bestaan vandaag de dag tientallen verschillende streamingdiensten waar allerlei films en series op te bekijken zijn. Wil je echter alles kunnen zien, dan zou je dus een abonnement moeten nemen op een tiental verschillende diensten. Dan ben je dus nogal wat geld kwijt iedere maand. Gelukkig zijn er ook manieren waarop je gratis meer films en series kunt kijken. Maar hoe werkt dat dan? Dat gaan we je in dit artikel vertellen!

Netflix films en series uit andere landen

Heb je een Netflix abonnement? Dan kun je meer films en series bekijken dan je zou denken. Het aanbod van de streamingdienst verschilt namelijk per land en regio. In Amerika staan er bijvoorbeeld heel andere films en series op dan hier in Nederland. Mocht jij jouw Netflix app laten denken dat jij je in een ander land bevindt, dan kun je die andere films en series dus ook kijken. Maar dat is toch helemaal niet mogelijk? Jawel hoor, dat is zeker mogelijk. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een goede VPN verbinding. Met een VPN van hoge kwaliteit, zoals ExpressVPN, kun jij jouw locatie op internet afschermen en aanpassen. Zo kun jij jouw Netflix app dus laten denken dat je in Amerika zit terwijl je eigenlijk gewoon in Nederland bent. Je hebt hier wel een betaald abonnement op een VPN aanbieder voor nodig, maar dan kun je wel gratis veel meer films en series kijken.

Gratis streaming websites

Er bestaan websites die gratis streams aanbieden van verschillende films, series en programma’s. Mensen gebruiken dit soort websites vaak voor het volgen van sport waar je normaal een abonnement voor moet hebben, zoals de Formule 1. Je moet wel opletten met dit soort websites, aangezien ze vaak enorm veel advertenties bevatten. Dit kan slecht zijn voor jouw apparaat, vooral aangezien hier ook virussen en malware tussen kunnen zitten. Gebruik dus zeker een goede virusscanner en je gezonde verstand. Laat verdachte websites dus achterwege. Sommige gratis streaming websites zijn enkel toegankelijk in bepaalde landen of regio’s. Hiervoor kun je eventueel een VPN verbinding gebruiken, mocht de website niet toegankelijk zijn in Nederland.

Films en series bekijken op YouTube

Sommige films en series zijn in delen op YouTube te vinden. Hier moet je vaak wel goed voor zoeken, aangezien het eigenlijk niet meer toegestaan is. YouTube checkt redelijk actief op videocontent met een copyright, maar in sommige gevallen worden video’s over het hoofd gezien. Als je goed genoeg zoekt, zou het dus goed kunnen dat je de films of series waar je naar op zoek bent, gewoon op YouTube kunt vinden. Waarschijnlijk echter niet onder de naam van de film of serie zelf. 

Comments are closed.

Next Article:

0 %