HuisInspiratie

Gouden kranen

Tot een aantal jaren geleden was het onmogelijk geweest om voor gouden kranen te kiezen. Dat zag je alleen op de televisie, in een tekenfilm over een koning en een koningin. Hoe anders is dat nu. Goud mag, en dat zowel in de badkamer als in de keuken. En de tijd dat goud ordinair was, ligt mijlenver achter ons.

Goud is luxe en al lang niet meer ordinair

Goud was lange tijd wel iets dat als ietwat ordinair beschouwd werd. Tegenwoordig echter, is goud zeer chique en straalt het een vorm van luxe uit. Zeker in de badkamer n de keuken zie je steeds vaker goud en gouden accenten. Gouden kranen zijn er een mooi voorbeeld van. Lange tijd werd er in de badkamer vooral met de kleuren wit en grijs gewerkt. Nam je die kleuren dan was je veilig en bewoog jij je precies binnen de lijntjes. Wil je echter je badkamer een boost geven, ga dan met goud werken. Gouden details maken van een saaie badkamer een badkamer met uitstraling. En dus zie je steeds meer gouden kranen in badkamers en ook keukens. Zo heb je tegenwoordig al gouden wastafelkranen, badkranen, gouden keukenkranen en fonteinkranen in goud.

De badkamer om te ontspannen

Met goud geef je een luxueuzere invulling aan je badkamer. En dat past precies in de functie van de moderne badkamer. Vroeger gebruikten we die ruimte om ons te douchen en op te frissen. Nu is het echter meer en meer een ruimte waar jij je ontspant en tot rust komt. De badkamer als een soort van wellness met in je huis ook een sauna. Daar past goud uitstekend bij, zoals je toch al met kleur kunt werken in de voorheen saaie witte badkamers. Wist je dat er tegenwoordig ook gouden sifons zijn? Ook heel erg leuk!

Goud in de keuken

Ook in de keuken zie je meer en meer goud. In de keuken kies je bij voorkeur voor details in goud. Kies voor een keukenkraan in goud bijvoorbeeld, of geef het zeeppompje de kleur goud. Je geeft je keuken zo meteen een meer luxe uitstraling.

Comments are closed.

Next Article:

0 %