Huis

Een luxe toilet

Zelfs aan het toilet worden tegenwoordig steeds hogere eisen gesteld. Het toilet moet luxer, hygiënischer, comfortabeler en ook veelzijdiger. Om die redenen zijn er al heel bijzondere modellen toiletten beschikbaar. Zo heb je een toilet met een geïntegreerde bidetfunctie, met geurafzuiging en een in hoogte verstelbaar toilet, dat zelfs als urinoir gebruikt kan worden.

Een toilet met een dieetadvies?

De ontwikkelingen rondom het toilet gaan ondertussen volop door. Zo ligt het in de lijn der verwachting dat er in de toekomst een gezondheidsanalyse geïntegreerd is in het toilet, net als een dieetadvies. Kijken we naar de huidige mogelijkheden dan zien we een toilet met een geïntegreerde bidetfunctie. Geberit biedt onder meer een dergelijk toilet aan, een toilet dat is aan te sluiten op het inbouwreservoir.

Te bedienen met een afstandsbediening

Er zijn toiletten beschikbaar met een douchestraal. Je kunt zelf de temperatuur, de waterdruk en de positie bepalen en aanpassen. Er zijn speciale LadyDouches, toiletten met een warmere luchtstroom en eventueel beschikbaar met een afstandsbediening. Je hebt zelfs een toilet en urinoir dat in hoogte verstelbaar is. Daar zijn ondertussen mechanische en elektrische systemen voor beschikbaar, net als een uitvoering met een afstandsbediening.

Toilet of urinoir op 41 of 66 centimeter hoogte

Het toilet van Havobol kun je ook als urinoir gebruiken. Het toilet is namelijk traploos in hoogte verstelbaar, en dat tussen hoogtes van 41 en 66 centimeter. Het toiletdeksel en de zitting doe je omhoog, waarna de WC lift door een gasdrukhendel in twee tellen naar de urinoirhoogte. Sluit je het deksel, dan keert de WC lift via een elektrisch aangedreven spoel automatisch terug in de uitgangspositie. Een in hoogte verstelbaar toilet biedt neer voordelen. Zo is het ook gemakkelijker om het toilet schoon te houden bijvoorbeeld. Dat het toilet volop in ontwikkeling is, moge echter duidelijk zijn. Plaats je een luxe toilet in je badkamer, overweeg dan ook het plaatsen van een televisie in je badkamer. Het moge ook duidelijk zijn dat het toilet nog lang niet uit ontwikkeld is. De ontwikkelingen volgen elkaar in sneltreinvaart op. Nog even en je zit zelfs voor je plezier op het toilet.

Comments are closed.

Next Article:

0 %