HuisInspiratie

Een televisie in je badkamer

Als je een prachtige badkamer hebt waarin je heerlijk tot rust komt en waar je ontspanning vindt dan mag daarin eigenlijk geen televisie ontbreken. Dat kan tegenwoordig namelijk prima, zonder dat de televisie de rest van de badkamer op welke wijze dan ook ontsiert. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden wat betreft de TV, die je prachtig weg kunt werken in de muur van de badkamer bijvoorbeeld. Voeg nog wat gouden accenten toe aan de badkamer en je hebt zo je eigen wellness-ruimte in de vorm van de badkamer.

Geschikt voor elk type muur

Je hebt tegenwoordig inbouwkasten die geschikt zijn voor elk type muur. Nadat de televisie in de inbouwkast gehangen is ben je dan in feite al klaar. Door de voortreffelijke afwerking is vervolgens alleen het beeldscherm zichtbaar. De televisies zijn uiteraard waterdicht en voor de afwerking kun he siliconen kit gebruiken. Uiteraard zij er meerdere aanbieders die een televisie in de badkamer kunnen leveren. Nieuwste trend is een uitvoering met touchscreen, die de afstandsbediening overbodig maakt. Met een touchscreen vind je gemakkelijk je favoriete programma’s, regel je het volume en dat allemaal door heel simpel het scherm even aan te raken. Uiteraard is de televisie waterdicht. Grootste voordeel? Je hoeft niet meer te zoeken naar de afstandsbediening.

Onzichtbare sensoren maken touchscreen mogelijk

De techniek staat niet stil en in het glas van de televisie zijn onzichtbare sensoren geïntegreerd. Door het glas wordt de televisie zelf beschermd tegen vuil en water en is het dus geschikt in elke natte omgeving. De kwaliteit van de televisie en het geluid zijn perfect waardoor het echt genieten wordt in de badkamer. De voorzijde beschikt over spiegelglas. Dat maakt corroderen ook al onmogelijk waardoor je lang plezier hebt aan de televisie. Je houdt de televisie gemakkelijk schoon met de standaard schoonmiddelen en vaak is een dergelijke televisie van aluminium dat gepoedercoat is.

Comments are closed.

Next Article:

0 %