HuisInspiratie

Deurbeslag van goud

Goud is helemaal hip in 2021. Je ziet het overal terug; soms subtiel en soms wat nadrukkelijker aanwezig. Goud werd jarenlang als ordinair beschouwd, die tijd is echter geweest. Goud staat voor luxe en het geeft al snel een meer chique uitstraling. Geen enkele reden dus om geen gebruik te maken van deze kleur, bijvoorbeeld ook in deurbeslag.

Gouden details zijn helemaal hip

Juist door te kiezen voor deurbeslag van goud kun je ongemerkt je interieur fraaie gouden accenten kiezen. Heel subtiel zorg je zo voor goud binnen je interieur, zonder dat het de overhand krijgt. Goud scoort vooral goed als je het in details terug laat komen, als je werkt met gouden accenten. Niets leent zich daar beter voor dan deurbeslag van goud. Deurbeslag van goud is er eigenlijk altijd wel geweest, sinds dit jaar wordt er (gelukkig) weer volop gebruik van gemaakt. Kijk ook maar eens naar de keuken en de badkamer, waar je steeds vaker gouden kranen ziet. Het aanbod gouden producten neemt dan ook toe, denk maar eens aan een sifon van goud.

Chique en meer warmte in je interieur

Kies je voor gouden deurbeslag dan krijgt je huis niet alleen een meer chique uitstraling, maar voeg je ook een warme tint toe. Bovendien kan gouden deurbeslag een mooie basis vormen voor de rest van je interieur. Zeker deurkrukken doen het goed in goud dit jaar. Je hebt deze fraaie gouden deurkrukken voor zowel deurkrukken voor binnen als voor buiten. Goud voegt meteen iets toe en maakt je interieur ook meteen een stuk spannender.

Details zijn bepalend voor het interieur

Details zijn vaak bepalend voor de uitstraling van je interieur. Met deurbeslag voeg je details in de kleur goud toe. Op zeer subtiele en fraaie wijze. Door voor deurbeslag in goud te kiezen, creëer je een hippe uitstraling en creëer je een bepaalde lijn in je huis.

Comments are closed.

Next Article:

0 %