HuisTuin

Extra luxe in jouw tuin met een jacuzzi

Wil jij graag een beetje extra luxe in jouw tuin creëren? Dan heb je vast weleens gedacht aan een jacuzzi in de tuin. Jouw eigen wellness binnen handbereik, je hoeft alleen maar de tuin in te lopen. Zie jij jezelf al zitten met een drankje tussen de warme bubbels? Lees dan snel verder, wij vertellen je precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van een jacuzzi voor in de tuin.

De locatie in de tuin bepalen

Wil je een jacuzzi buiten, dan is het verstandig om goed na te denken over de precieze locatie in de tuin. Ten eerste wil je een plek in de tuin kiezen waar je voldoende privacy hebt. Het kan erg vervelend zijn als buren of mensen die langslopen uitzicht hebben op jouw jacuzzi. Bovendien is het goed om een overkapping te overwegen of de jacuzzi te plaatsen op een plek die al overdekt is. Zo kan je altijd gebruikmaken van de jacuzzi ongeacht de weersomstandigheden. Het is immers niet fijn om in de regen te zitten, hoe warm en comfortabel de jacuzzi zelf ook is.

Het formaat van de jacuzzi kiezen

Om het formaat van de jacuzzi te bepalen, moet je rekening houden met het aantal personen dat tegelijk van de jacuzzi gebruik gaat maken. Een echtpaar kan voor een kleinere jacuzzi kiezen dan een groot gezin. Er zijn jacuzzi’s leverbaar die geschikt zijn voor maximaal acht personen. Bovendien zijn niet alle jacuzzi’s alleen geschikt om in te zitten. Kies je voor een jacuzzi waarin je kunt liggen of één waarin je kunt liggen én zitten, dan zal je automatisch een groter formaat jacuzzi aan moeten schaffen. Bedenk daarom van tevoren waar jouw voorkeur naar uitgaat. Het is in een jacuzzi niet mogelijk om te zwemmen, daarvoor kun je naast een jacuzzi beter kiezen voor een zwemspa.

Extra opties voor nog meer luxe

Bij de aanschaf van een jacuzzi kun je vaak kiezen voor extra opties die voor nog meer ontspanning zorgen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor speciale massagejets die onder water een ontspannende massage kunnen geven. Andere opties zijn bijvoorbeeld jacuzzi’s met verlichting en/of de mogelijkheid om muziek af te kunnen spelen. Jacuzzi’s zijn ook uit te breiden met accessoires zoals een waterdichte televisie, een barretje of praktische bevestigingselementen. Zo kun je de jacuzzi zo luxe maken als je zelf wilt. De mogelijkheden zijn talrijk.

 

Comments are closed.

Next Article:

0 %