HuisTuin

De meest stijlvolle verlichting voor jouw veranda!

Prachtig zo’n veranda. Nu alleen nog even de verlichting in orde maken. Vergeet dat vooral niet, want door de juiste verlichting te voeren, kun je nog langer genieten op je veranda. Door een veranda hoef je bij een klein beetje regen niet meteen naar binnen en dus geniet je er veel langer van de zomerzon. Ondertussen zijn de mogelijkheden wat betreft de verlichting eindeloos.

De tijd van kaarsen is al lang geweest

Je hebt tegenwoordig prachtige plafonds- en verandalampen beschikbaar. Je hoeft het al lang niet meer te doen met kaarsen, zoals dat vroeger wel aan de orde was. Je hebt talloze klassieke verlichtingsmogelijkheden wat betreft veranda verlichting, ook erg hip zijn de trendy met industriële look uitgevoerde uitvoeringen. De beste optie om de veranda stijlvol te verlichten zijn de LED inbouwspots. Het is zeer modern en bovendien nemen deze led inbouwspots amper enige ruimte in beslag. Ze zijn niet nadrukkelijk aanwezig, maar zorgen wel voor de enige juiste sfeerverlichting.

Kies voor een dimmer en pas je lichtsterkte aan

Sfeerverlichting? Ja, want als je bij de LED inbouwspots kiest voor een dimmer, dan pas je steeds de lichtsterkte aan. Soms wil je functioneel licht, soms heb je liever indirect licht. Het kan allemaal als je kiest voor LED inbouwspots met een dimmer. Ben je verder helemaal klaar. Je leest met functioneel licht en dimt het licht om het nog gezelliger te maken op de veranda.

LED is ook nog eens veel duurzamer

Het kiezen voor LED inbouwpots heeft nog veel meer voordelen. Die voordelen zijn overigens net gebonden aan de veranda, maar gelden voor elke vorm van LED verlichting. Met LED verlichting koop je namelijk zeer energiezuinige verlichting, afgezet tegen andere vormen van verlichting. Daardoor is de conclusie gerechtvaardigd dat je met LED verlichting de maandelijkse energierekening naar beneden brengt en dat je kiest voor verlichting dat bewezen veel beter is voor het milieu.

De verlichting is er in allerlei vormen; van vierkant tot ronde verlichting

De LED verlichting voor de veranda heb je in allerlei stijlen en vormen. Je kunt de verlichting prachtig wegwerken in het plafond. Je hebt de verlichting in vierkante vorm, in ronde vorm en zoals gezegd als dimbare spots. Met de spots kies je voor zeer duurzame verlichting. Dat betekent dat je veel langer plezier hebt aan de verlichting. Dat compenseert ruimschoots de wat hogere aanschafkosten. De meeste LED verlichting namelijk, gaat minimaal tien keer langer mee dan andere verlichtingsvormen.

Comments are closed.

Next Article:

0 %