Huis

Beste alarmsysteem zonder abonnement

Ieder zichzelf respecterend bedrijf maar ook steeds meer particulieren zorgen ervoor dat hun huis beveiligd is. Je hebt ondertussen erg veel soorten en maten. De verschillende systemen kunnen werken met lawaai en licht en er zijn er zelfs die rechtstreeks de hulpdiensten inschakelen. Vaak zit je bij een alarmsysteem vast aan een contract, dat hoeft echter niet zo te zijn. Er zijn meer dan voldoende alarmsystemen beschikbaar zonder abonnement. Op de lange termijn is het natuurlijk voordeliger als je kiest voor een systeem zonder abonnement. We stellen je er hier aan aantal van de beste aan je voor.

Draadloos alarmsysteem zonder abonnement

Online vind je meer dan voldoende alarmsystemen zonder abonnement. Zeker bij de grotere webshops is meer dan voldoende aanbod, net als uiteraard bij de beveiligingsbedrijven. Uit verschillende testen is duidelijk geworden dat je zonder de geringste twijfel kunt kiezen voor de alarmsystemen zonder abonnement van ELRO, Somfy, Gigaset, Google, KlikAanKlikUit, eTiger en Ring. Het zijn stuk voor stuk uitstekende systemen, die opvallend genoeg op vrijwel identieke wijze hun werk doen. In de meeste gevallen wordt alles geregeld vanuit een basisstation en de meeste systemen werken met een speciale app. Zo kun je de beveiliging met je smartphone regelen. Over gemak gesproken.

Smart alarm zonder abonnement

Neem het smart alarm zonder abonnement van Elro; het systeem bevat een basisstation, bewegingssensoren, deur- en raamsensoren en een paneel met een toetsenbordje met een afstandsbediening. Het systeem werkt slim en gemakkelijk. Je kunt met het systeem zowel ramen als deuren beveiligen, maar uiteraard ook gewoon heel de ruimte. Het geheel is draadloos met elkaar verbonden en je kunt steeds gemakkelijk meer componenten toevoegen. Ook het systeem van Somfy mag er zijn, ook nu krijg je de beschikking over een basisstation, een bewegingssensor en raam- en deursensoren. Somfy werkt eveneens met een sirene en twee Key-Fobs. Ook nu weer zorgt het basisstation voor de onderlinge communicatie.

Sirene produceert 100 dB

Het systeem van Somfy kun je met de Key-Fobs bedienen, ook als je bijvoorbeeld buiten staat. Met de Gigaset Medium heb je ook een systeem dat tot de beste systemen zonder abonnement behoort. Je kunt prima met een app op je smartphone werken om het alarm te bedienen. De sirene van dit systeem produceert een geluid van zeker 100 dB. Ook krijg je bij een alarm een pushmelding op je smartphone.

 

 

Comments are closed.

Next Article:

0 %