Overig

Welke polsbandjes laat je bedrukken?

Wanneer je een evenement organiseert of op een beurs staat, kan het handig zijn om polsbandjes te laten bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld voor een festival handig zijn, zodat je weet wie er allemaal een kaartje heeft gekocht en naar binnen mag. Vooral voor een meerdaags festival is het een goede oplossing om polsbandjes te bedrukken. Heb je een evenement waar ook minderjarige komen? Dan kun je polsbandjes laten bedrukken om een onderscheid te maken tussen volwassene en kinderen. Zo is het gemakkelijker om te bepalen wie er wel en wie er geen alcohol mag drinken.

Waar ga je ze voor inzetten?

Het is belangrijk om eerst te weten waar je de polsbandjes voor gaat inzetten. Als je bijvoorbeeld een festival organiseert heb je andere polsbandjes nodig dan wanneer je als bedrijf een relatiegeschenk wilt geven of op een beurs staat. Vervolgens ga je ook de keuze maken of de bandjes voor een langere tijd mee moeten kunnen gaan en of ze van de pols afgehaald moeten kunnen worden. Heb je dit bepaald? Dan weet je al snel welk type polsbandje je nodig hebt.

Polsbandjes bedrukken voor festivals

Festivalbandjes zijn speciaal ontworpen om gebruikt te worden op festivals. Ze worden gekenmerkt door het gebruik. Ze zijn er namelijk voor gemaakt om eenmalig gebruikt te worden. Wanneer ze omgedaan worden bij de bezoeker, kunnen ze niet zonder te breken van de pols afgehaald worden. Het bedrukken van deze polsbandjes is erg gemakkelijk. De polsbandjes zijn gemaakt van textiel. dit maakt het mogelijk om het gehele ontwerp te verzinnen. Zo kun je bijvoorbeeld het logo van het festival op de bandjes zetten met de naam van het festival in letters. Het is daarnaast mogelijk om meerdere bandjes te laten bedrukken, om zo een onderscheid te kunnen maken tussen normale en VIP kaartjes.

Polsbandjes als reclame uiting

Een andere manier om polsbandjes te laten bedrukken, is door middel van een reclame uiting. Als je bijvoorbeeld de hele dag op een beurs staat, wil je als bedrijf jezelf promoten. Dit kun je doen door siliconen polsbandjes uit te delen. Deze kun je namelijk laten bedrukken met je eigen bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Daarnaast kun je ook de kleur aanpassen van het polsbandje. Wanneer je deze polsbandjes aan potentiële klanten geeft, gaan ze je bedrijf niet zo snel vergeten. Uiteraard kun je deze in combinatie met bijvoorbeeld een flesje water geven. 

 

Polsbandjes om onderscheid te maken

Een andere mogelijkheid is om polsbandjes te laten maken om een onderscheid te kunnen maken. Zo kun je polsbandjes laten maken om de volwassenen te onderscheiden van de minderjarigen. Hierdoor is het voor barpersoneel op een evenement gemakkelijker om te weten welke personen wel en geen alcohol mogen. Deze polsbandjes bedrukken is natuurlijk ook mogelijk!

Comments are closed.

Next Article:

0 %