Huis

Tips voor een luxe eettafel

Ben je op zoek naar een luxe eettafel? Naar een tafel die echt opvalt? Dan helpen we je graag een handje. Wat dacht je van bijvoorbeeld een tafel van marmer of een tafel in ovale vorm? Het aanbod aan luxe eettafels is enorm. Neem de tijd de voor jou perfecte tafel uit te zoeken. Als je de tafel ook in goede conditie wenst te houden, denk dan ook aan een tafelbeschermer.

Eikenhouten tafel

Aan tafels geen gebrek in elk geval, ook niet aan luxe eettafels. Van een eikenhouten tafel tot een tafel van marmer; wat betreft tafels is tegenwoordig van alles mogelijk. Helemaal in zijn de zeer ruime tafels en tafels in onderscheidende vormen. Je hebt tafels met een onderstel van gietijzer, maar ook van hout. Het uitzoeken van een luxe eettafel valt nog beslist niet mee. Dit alleen al vanwege de zeer ruime keuze die er is. Laten we eens kijken naar een ovale tafel.

Ovale tafel

De ovale tafel biedt vaak ruimte aan grote groepen mensen. Een ovale tafel valt bovendien altijd op en is zomaar de blikvanger in je interieur. Het aanbod aan tafels in deze vorm is erg groot. Je kiest bovendien alle denkbare kleuren lak en olie. Ook wat betreft het onderstel heb je veel te kiezen. Zeker voor smalle kamers is een ovale tafel echt perfect en bij een dergelijke tafel schuif je eenvoudig meer stoelen aan. Vergeet niet een tafelmolton bij de tafel te kopen.

Boomstamtafel

Een andere luxe eettafel is wel de boomstamtafel. Ook dit mag je unieke tafels noemen. Ze worden gemaakt van een verticale plank uit een boomstam, die als tafelblad dienst doet. Aan de vorm wordt niets veranderd, alleen de schors wordt weggehaald. Zo heb je altijd een groot en massief tafelblad waarvan de exacte vorm in tact is gebleven. Daardoor alleen al is elke tafel anders en uniek.

Marmeren tafel

We zijn er echter nog niet. Want ook een marmeren tafel is altijd de moeite waard. Een tafel van marmer is behalve heel erg mooi ook duurzaam en elegant. De tafel geldt als sterk en veelzijdig en is in diverse uitvoeringen beschikbaar, zoals ook al een breed kleurenpalet beschikbaar is. Mooi is een marmeren tafel met een onderstel van gietijzer in de meer industriële stijl. Een houten onderstel is ook een optie, als je liever een wat meer klassieke uitstraling wilt realiseren. Zeker is dat een marmeren tafel altijd lang mee gaat en tijdloos is. Marmer past bovendien in elk interieur. Kies je voor geïmpregneerd marmer dan houd je de tafel vrijwel onbeschadigd en krijgt vuil geen kans.

Comments are closed.

Next Article:

0 %