Huis

Matras op maat laten maken? Dat kan heel eenvoudig

Leven op de open weg betekent dat je elke dag een nieuw aspect van de wereld ervaart. Maar zonder een goede matras om op te slapen, kan het leven op de weg ook betekenen dat je elke ochtend wakker wordt met een stijve rug. U hebt een groot voertuig gekocht zodat u uw tijd kunt besteden aan reizen, niet aan het zoeken naar de dichtstbijzijnde chiropractor! 

Als u een matras hebt dat past bij uw voertuig en lichaam, kunt u zich met de nodige energie elke ochtend opnieuw aan te sluiten op nieuwe avonturen. Als u nog nooit een aangepaste matras hebt gekocht, weet u misschien niet waar te beginnen. Zorg er in ieder geval voor dat je even langsgaat bij Het Matrasatelier

Kies een matras dat in je voertuig past

Een betrouwbaar bedrijf kan aangepaste matrassen die elk type van voertuig, met inbegrip van RV’s, oplegger vrachtwagens, plannen en boten passen maken. Als u al weet waar u wilt dat uw bed, meet het gebied om te bepalen welke grootte matras die u nodig hebt.

Kies hoe stevig je matras moet zijn

Matrasfabrikanten gebruiken een hardheidsschaal die u vertelt hoe stevig een matras is, tenzij u weet wat de cijfers betekenen. Omdat u een matras op maat wilt kopen, kunt u elke gewenste hardheidsgraad kiezen, zorg er alleen voor dat u weet welke hardheid bij uw lichaam en slaapstijl past. Anders kunt u weer geconfronteerd worden met het ik-heb-een

Zachte matrassen

Deze zachte matrassen kunnen variëren in hardheid van 7 tot 10 op de schaal. Mensen die erop slapen, houden vaak van deze matrassen omdat het voor hen gemakkelijker is om te slapen zonder hun rug of andere gewrichten pijn te doen.

Medium-Zachte matrassen

Middelzachte matrassen krijgen meestal een 3 of 4 op de hardheidsschaal. Deze matrassen werken ook goed voor mensen die op hun zij slapen. U kunt ook een medium-zachte matras overwegen als u de neiging hebt om vaak van houding te veranderen terwijl u slaapt.

Middelzware matrassen

Matrassen met een gemiddelde stevigheid krijgen een waardering van 5, 6 of 7. U kunt overwegen eent matras met gemiddelde hardheid te nemen als u op uw rug slaapt of last heeft van rugpijn. Het zijn ook goede opties voor koppels.

Zware matrassen

De stevigste matrassen hebben een hoge top van 8, 9 of 10. Neem een matras met uw gewicht in gedachten als u last hebt van rugpijn, slaapt op uw rug of slaapt op uw buik.

Kies een matrasdikte die u helpt goed te slapen

Tot op zekere hoogte doet de dikte van een matras er niet veel toe. Het is zinvoller om te letten op het soort materiaal dat de fabrikant gebruikt om uw matras aan te passen naar het model en grootte dat bij u past. Maar als u eenmaal een materiaal hebt gekozen, moet u een dikte kiezen die bij je voertuig past en die u helpt om goed te slapen. 

Als u een zeer kleine ruimte hebt, dan kunt je een matras op maat laten maken die slechts 25% van de breedte inneemt. Het materiaal is echter nog steeds belangrijk! Een dikke matras van materiaal van lage kwaliteit zal u geen goede nachtrust geven.

Comments are closed.

Next Article:

0 %