Tuin

Kunsthagen zien er steeds natuurlijker uit

De toenemende populariteit van kunsthagen van hoge kwaliteit in moderne leven op alle plaatsen laat toe dat dit puur polyethyleen product steeds populairder wordt. Met een realistisch uiterlijk-effect, niet beperkt door de plantengroei omgeving of het gebied waar ze zijn ontworpen, kunstmatig haag producten zijn geleidelijk vervangen van de echte plantendecoraties.

Langdurig en weerbestendig gezaag

In tegenstelling tot levende planten die verwelken met het seizoen of onjuiste verzorging, of gemakkelijk beschadigd worden door ondeugende huisdieren, zullen kunsthagen van hoge kwaliteit niet verwelken of beschadigd worden, binnen of buiten. De voordelen van kunsthagen zorgen ervoor dat ze 5 tot 10 jaar lang een fris uiterlijk en een heldere kleur behouden. Gemaakt van 100% vers PE met toevoeging van UV bestendige materialen, gaat de kunsthaag of het kunstloof vele jaren mee met minimaal onderhoud zonder aantasting door gebrek aan water, harde wind, blootstelling aan de UV stralen of andere extreme weersomstandigheden.

Breed inzetbaar

Een van de voordelen van kunstmatige haag is zijn brede toepassing, wat betekent dat het kan worden ontworpen in verschillende soorten manieren, met inbegrip van kunstmatige groene muren in ofwel hedge mat of verticale tuin, of kunstmatige omheining of kunstmatige vormsnoei ballen, dus ze kunnen worden gebruikt met verschillende functies en doeleinden in verschillende gebieden.

Kies voor artificial groen in commerciële zones

Kunstmatige haagproducten worden veel gebruikt in commerciële ruimtes, voornamelijk in de vorm van kunstmatige groene muren. Er zijn vele fantastische muren decoraties in vormen van verticale tuinen of combinatie van verschillende haag matten in kantoren, winkelcentra, retail keten-winkels, restaurants, bars, feestelijke evenementen, of zakelijke tentoonstellingen. Er is veelvoud van kunstmatig gebladerte dat kan worden gekozen en ontworpen om verschillende milieu of gebeurtenis thema’s aan te passen.

Gebruik in woonwijken

In woonwijken wordt het gebruik van kunstmatige hekken steeds populairder omdat de voordelen van kunstmatige heg duidelijk zijn. Als decoratie op de muur, of als een privé barrière en afscheiding om persoonlijke bezittingen te verbergen, of als een omheining op het terras en binnenplaats, de kunstmatige heg zal u niet teleurstellen.

Kunsthagen zien er steeds natuurlijker uit

Kostenbewust

Geen onderhoud nodig

Kijk voor de groei van levende planten op een kunstmatig tuin met geen dagelijks water, trimmen, bemesten of garantie van toevoer van zonlicht of de juiste temperatuur die nodig zijn voor levende planten. Dit voordeel van kunstmatige tuinen kan de tijd en geld besparen, evenals de inspanning dat erg belangrijk is in het moderne drukke leven.

Gemakkelijke installatie en direct effect

Voor de dierenliefhebbers of het creëren van uw persoonlijke privé-scherm of verticale tuin, neem de installatie van kunstmatige hagen of bladeren. Er zijn grote roosters en gaten op de achterkant van kunstmatige plaat producten die gemakkelijk zijn te installeren. Laat nu uw kunsthaag installeren door de medewerkers van Easyplants-Kunstplanten.nl

Kosten optioneel

De mogelijkheid om optionele kosten te vragen is een van de aantrekkelijke voordelen van de kunstmatige haag. Uiteraard, vergeleken met echte planten, onmiddellijke kunstmatige haag producten vereisen minder onderhoud of arbeidskosten zoals hierboven besproken. Belangrijker nog, er is verscheidenheid van waaier van producten met verschillende kosten die aan verschillend type van gebruikers catering.

Unieke aanpassingen

Unieke aangepaste ontwerp 

De kunstmatige haag of groene muren zijn gemaakt van verschillende soorten meerkleurig loof in een grote variatie van standaardkleuren, dus er is altijd nieuw aangepaste ontwerpen voor de klant. U kunt ook verschillende modellen combineren om uw unieke ontwerpen te maken die passen bij uw stemming, evenementthema of seizoenen. Ze zijn ook flexibel om te worden geplaatst.

Brandvertragend gebruikt product

Naast de normale Uv-bestendige kunstmatige bladeren groene muur producten, kunnen ook andere merk-proofing versies ook gemaakt worden op aanvraag voor sommige high-end klanten die producten gebruiken om indoor openbare commerciële ruimtes te decoreren. De inherente brandwerende groene muren worden geproduceerd met FR-materialen en chemicaliën en worden toegevoegd tijdens het fabricageproces.

Comments are closed.

Next Article:

0 %