Lifestyle

Hoeveel rozen verstuur jij?

Wanneer jij rozen bezorgen laat, lijkt dit automatisch een gebaar van je liefde. In principe is dit het ook, zo lang je wel de keuze voor rode rozen maakt. De kleur is overigens niet het enige waarmee je moet oppassen, de hoeveelheid rozen die jij verstuurt brengt namelijk ook een betekenis over. We leggen je uit wat een bepaalde hoeveelheid rozen betekent. Lees snel verder!

1 – 3 rozen

Zit jouw liefde nog in de beginnende fase, dan is het goed om niet meer dan 3 rozen te versturen. Dit laatste staat in principe gelijk aan de eerste “Ik hou van jou”, dus ook dit is iets wat je nog niet meeneemt naar je eerste date. Wanneer jij net iemand voor het eerst hebt gesproken, is één roos een goede keuze. Hiermee geef je aan dat je het leuk vindt diegene te zien en dat je dit nog vaker wil. Een romantisch gebaar voor een goed begin dus.

15 of 20 rozen

Rozen zijn niet enkel een gebaar van liefde, maar ook van vertrouwen. De aantallen 15 en 20 passen hier het best bij, aangezien deze aantallen worden gebruikt als aantal rozen om iets goed te maken. Hebben jij en je liefde onlangs ruzie gehad, dan is het versturen van 15 of 20 rozen gelijk aan zeggen dat het goed komt. Ideaal voor wanneer jij het moeilijk vindt dit soort dingen uit te spreken, maar ze wel graag wil communiceren.

108 rozen

Jij en je vriendin zitten niet meer in de beginnende fase van je liefde. Sterker nog: jij bent klaar voor de volgende stap. Wanneer je een huwelijksaanzoek wil doen, horen hier natuurlijk rozen bij. Het aantal rozen wat je hierbij gebruikt, is 108. Dit staat eigenlijk al gelijk aan de huwelijksvraag zelf, maar natuurlijk raden we wel aan om toch ook op één knie te gaan. 

999 rozen

Er zijn gebaren en er zijn gebaren. Jij weet hier alles van: door 999 rozen te geven zeg jij namelijk tegen je liefde dat jullie liefde voor eeuwig en altijd is. Wat is er nou romantischer dan dat? Het feit dat 999 rozen enorm veel rozen zijn, draagt alleen maar bij aan je gebaar, want hoe groter hoe beter. 

BoeketCadeau

Weet jij al hoeveel rozen je bezorgen laat? Via BoeketCadeau is ieder aantal mogelijk!

Comments are closed.

Next Article:

0 %