Overig

Het leukste moederdag cadeau van 2021!

Ben je op zoek naar het leukste moederdag cadeau van 2021? Leer dan gauw Geurwolkje kennen, want na het lezen van dit artikel wil je niet alleen Geurwolkje cadeau geven, maar ook zelf in huis halen.

Geurwolkje

Geurwolkje is een toevoeging in ieder zijn interieur niet alleen vanwege het design, maar vooral wat het doet. Geurwolkje is een aroma diffuser, die geur verspreidt en luchtvochtigheid op peil houdt. Je vult de diffuser met de aangegeven hoeveelheid water en voegt een paar druppels van de 100% natuurlijke etherische olie naar keuze toe en zet het apparaat aan. Hoe lang het apparaat de geur verspreid is afhankelijk van de inhoud, de kleinste is 100 ml en gaat 8 uur mee. Daarentegen de grootste heeft een inhoud van 1600 ml en gaat ongeveer 34 uur mee.

KORTINGSCODE: FRAAIWONEN15 (15% KORTING van 26 april tot 26 juni)

Voordelen van een aroma diffuser

Er zijn diverse aroma diffusers te vinden bij Geurwolkje, in wit met hout, in kleur, in druppelvorm of andere vormen, maar ook diffusers die als nachtlampje kunnen functioneren. Je kan de kleuren zelf instellen, er zijn 7 kleuren waaruit je kan kiezen, je kan een kleur vastzetten of de kleuren laten doorlopen, maar als je geen licht wil kan je ook deze optie uitzetten. Een groot pluspunt van een aroma diffuser die werkt met etherische olie is dat insecten op afstand blijven. Zowel muggen als zilvervisjes houden niet van etherische olie, ze vinden namelijk op basis van geur hun eten, dit wordt door de aroma diffuser verstoort.

Etherische olie

Het assortiment van Geurwolkje aan etherische olie is behoorlijk groot en blijft steeds groeien. Geurwolkje kan daarom ook worden ingezet als aromatherapie, niet alleen omdat het lekker ruikt, maar omdat elke geur een andere werking heeft en voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Ben je op zoek naar een geur voor ontspanning dan is sinaasappel of lavendel daar geschikt voor. Ben je verkouden of voel je een griep opkomen dan kan het zijn dat je op zoek bent naar een wat luchtige en frisse geur waardoor je makkelijker en beter kan ademen, de tea tree of eucalyptus zijn beide geschikt. De geur lemongrass werkt weer goed om insecten buiten de deur te houden.

Geurwolkje als moederdag cadeau

Een aroma diffuser is het perfecte moederdag cadeau het huis ruikt lekker, je luchtvochtigheid wordt op peil gehouden wat helpt tegen een droge mond, maar Geurwolkje is ook echt een toevoeging aan je interieur. Je kan nu tijdelijk gebruik maken van 15% korting op je bestelling speciaal voor moederdag. De code FRAAIWONEN15 is geldig van 26 april tot 26 juni.

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Next Article:

0 %