Tuin

Geniet van de zomer onder een parasol!

Wanneer de eerste zonnestralen er zijn, wil je er natuurlijk meteen van kunnen genieten. Indien het te warm wordt, wil je af en toe ook kunnen afkoelen in de schaduw. Je hebt verschillende soorten parasols. Van de 1 Seconde Parasol tot zweefparasols en horecaparasols. Hoe groot of klein je tuin of terras ook is, je vindt vast en zeker een parasol naar je zin. Neem zeker eens een kijkje bij Solero Parasols om te kijken wat mogelijk is.

Voordelen van een parasol

De belangrijkste functie van een parasol is natuurlijk schaduw creëren wanneer de zon te hard schijnt. Toch heeft een parasol verschillende voordelen. Bij bepaalde parasols, zoals de 1 Seconde Parasol, heb je slechts één seconde nodig om schaduw te creëren. Is de zon weg of heb je de parasol niet meer nodig? Dan is de parasol ook weer op één seconde dicht. 

Een ander voordeel is dat de meeste parasols ook een kantel mogelijkheid hebben. Wanneer de zon dus draait, kan je je parasol ook draaien zonder deze te moeten verplaatsen. Daarnaast heb je ook nog de optie om een parasol hor aan te kopen. Op deze manier kan je rustig genieten zonder dat je last hebt van vliegen of muggen. Ideaal! 

Wanneer je een parasol koopt, heb je bijna altijd ook een parasolvoet nodig. Belangrijk is om een parasolvoet te kopen die zwaar genoeg is om je parasol te kunnen dragen. Is je parasol minder dan twee meter breed, dan is een parasolvoet van minimaal 25 kilogram voldoende. Vanaf twee meter en half wordt een voet aangeraden van minimaal 30 tot 40 kilogram. 

Parasols voor je restaurant of café

In de zomer zitten de terrassen van cafés en restaurants altijd vol bij zonnig weer. Ook hier is het handig wanneer je plaatsen van schaduw kan creëren voor klanten die niet graag in de zon zitten. 

Bij Solero Parasols heb je horecaparasols van verschillende groottes en vormen waaruit je kan kiezen. Zo heb je naast enkele ook dubbele parasols. Een dubbele parasol zorgt voor schaduw bij twee tafeltjes die naast elkaar staan. 

Omdat deze parasols vaak groter, en dus zwaarder zijn, heb je ook een zwaardere voet nodig zodat de parasol niet wegvliegt. Kies voor een voet van minimaal 50 tot 60 kilogram om er zeker van te zijn dat je parasol goed verankerd is. 

Een voordeel van horecaparasols is dat je ze ook kan bedrukken met de naam van je restaurant of café. Extra reclame is altijd mooi meegenomen!

Comments are closed.

Next Article:

0 %