HuisTuin

Een stijlvolle en handige barbecue voor in jouw achtertuin

Ben jij opzoek naar een nieuwe barbecue waar je gelijk ook warmte en gezelligheid mee kan creëren? Dan is de BonFeu BonBiza de beste keuze voor jou. Dit is namelijk een barbecue en vuurkorf ineen. Of het dus winter of zomer is maakt niet uit. Jij kan altijd heerlijk genieten van de warmte in je tuin. Ben je benieuwd hoe dit apparaat precies werkt? Lees dan gauw verder.

BonFeu BonBiza: wat is dit voor apparaat? 

De BonFeu BonBiza is zoals gezegd, een barbecue en vuurkorf ineen. De BonBiza bestaat uit een sokkel waar een vuurschaal op ligt. Deze kan je vullen met brandend hout. Vanaf dat moment kan je al gaan genieten. De vuurschaal geeft namelijk heel veel stralingswarmte af. Als jij dus in de winter alsnog wil genieten van een mooie dag buiten, of omdat je simpelweg het fijn vindt om in de zomer rond een lekker kampvuur te zitten, dan kan je de BonFeu buitenkeuken hiervoor gebruiken. 

Als je echter op een warme zomeravond zin hebt om te gaan barbecueën, dan is de BonFeu BonBiza perfect geschikt. Op de vuurschaal kan je namelijk een bakplaat leggen. Deze is zo’n 6 millimeter dik en ligt op een oppervlakte van ongeveer 80 centimeter. Je verwarmt de plaat met het hout dat in de vuurschaal ligt. Olie de plaat in en vanaf dat moment kan je plancha bakken wat je wil! Het grote voordeel van de bouw van deze barbecue, is dat je verschillende temperatuurzones hebt. In het midden van de plaat wordt het namelijk heel heet, terwijl het aan de buitenranden een veel lagere temperatuur heeft. Of je nu een stuk vlees heet wil bakken of wat uitjes kort wil koken, alles kan op deze bakplaat. 

Een stijlvolle en handige barbecue voor in jouw achtertuin

Hoe onderhoud je de BonFeu BonBiza? 

Deze barbecue is niet alleen heel stijlvol in uiterlijk, maar ook nog eens super makkelijk om te onderhouden. Je hoeft namelijk bijna helemaal niks te doen. De plaat wordt al ingevet aangeleverd. Vervolgens is het een kwestie van ontvetten, en weer inoliën. Dit doe je zodat er geen roest ontstaat, maar je ook niet de eerste fabriek laag van vet in je eten krijgt. 

Vervolgens kan je na het bakken een doek over de bakplaat halen. Je zal merken dat deze niet ontzettend vies is. Het grootste deel van de olie en de etensresten kan je namelijk in de vuurschaal schuiven met een spatel en deze verbranden dus mee met het hout. Het allerbelangrijkste is dat je zorgt dat de BonFeu bakplaat goed ingevet blijft om roest te voorkomen. 

Een stijlvolle en handige barbecue voor in jouw achtertuin

Hoe wordt de BonBiza buitenkeuken geleverd? 

Je kan de barbecue in verschillende kleuren krijgen. Ga voor de BonFeu BonBiza Zwart Open als je een minimalistisch interieur hebt. Wil je een iets stoerdere en ruigere versie in de tuin hebben staan? Dan is de cortenstaal versie de beste keuze voor in jouw tuin. De barbecue wordt verder in twee dozen geleverd. De ene bevat de sokkel en de andere bevat de vuurschaal met de bakplaat. Nadat je deze hebt ontvangen, is het een kwestie van op elkaar zetten en dan werkt hij perfect. 

Comments are closed.

Next Article:

0 %