HuisInspiratie

Een luxe keuken

Wat vroeger een luxe keuken was, valt in het niet bij de hedendaagse moderne keuken. Want je weet niet wat je ziet als je de moderne luxe keukens ontdekt. Vooral de luxe die je kunt creëren met inbouwapparatuur is indrukwekkend te noemen. Met de keuken kan veel, zo niet alles tegenwoordig. Niet voor niets ook neemt de keuken een steeds belangrijkere plaats in. Het groeit langzaam maar zeker uit tot zenuwcentrum van elk huis. In de keuken, dáár gebeurt het.

De luxe keuken is strak, functioneel en is er in gewaagde kleuren

Kijken we naar de luxe keuken, dan kan dat staan voor een minimalistische uitstraling; strak en functioneel en in gewaagde kleuren, van verschillende materialen en in gewaagde combinaties. De luxe keuken is een opvallend en uniek geheel. De luxe keuken biedt alle ruimte om heerlijk te koken. De apparaten die onderdeel uitmaken van de keuken zijn uiteraard luxe van uitvoering. Ze hebben een modern fornuis, apparatuur heeft speciale functies, een ingebouwde oven, een strakke design kraan en altijd hoogwaardige en exclusieve materialen. Ook contrasten doen het in het luxere segment keukens goed.

Wat dacht je van bijvoorbeeld een glazen werkblad en kasten in hoogglans?

Je kunt ook kiezen voor bijzondere materialen, bijvoorbeeld met een glazen werkblad, kasten in hoogglans en onderdelen van aluminium en chroom. Denk ook eens aan de combinatie RVS en hout. De luxe keuken heeft kookplaten met afzuiging, kokend water kranen en hip is ook al de vaatwasser op hoogte. Dat laatste biedt opvallend meer gemak. De inbouwapparatuur van de luxe keuken mag er ook zeker zijn. We kennen allemaal de ingebouwde afzuigkap, vaatwasser, koelkast en de gebruiksvriendelijke kookplaat. Je kunt daarbij in de luxe keuken ook kiezen voor een inbouw koffiemachine, een ingebouwde koken water kraan en zelfs een ingebouwde wijnkoeler. De luxe keuken is even luxe als een sauna in je woning, of een Turks stoombad. In die categorie mag je de luxe keuken beslist plaatsen.

Opnieuw zal het tegendeel wel weer bewezen worden

Zo zie je, de luxe keuken is compleet, verrassend en van alle gemakken voorzien. De term luxe is bij de luxe keuken helemaal terecht. Het kan niet luxer, zou je denken. Het tegendeel zal bij de volgende uitvoeringen van luxe keukens echter wel waar zijn. Let maar op.

Comments are closed.

Next Article:

0 %