Huis

Buster + Punch: deurbeslag met een ijzersterk karakter

Eens in de zoveel tijd steekt er een fabrikant de kop op, die met een assortiment deurbeslag op de markt komt waar je niet omheen kunt. Buster and Punch, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, maakt van zijn deurklinken, deurgrepen, deurknoppen, deurstoppers en andere deurbeslagaccessoires écht iets bijzonders. De producten van Buster and Punch, waarvan het design is geïnspireerd op de Urban subcultuur van Londen, hebben een ijzersterk karakter en een eigenzinnige smoel. Het is daarom niet zo gek dat dit deurbeslag ook in Nederland steeds populairder lijkt te worden.

Buster + Punch: deurbeslag met een ijzersterk karakter

Hoe het allemaal begon

Het verhaal van Buster and Punch is vrij bijzonder en begint in een garage ergens in Oost-Londen. Aan het begin van zijn carrière werkt Massimo Buster Minale overdag als architect en besteedt hij zijn avonduren aan het customizen van motoren voor bekende figuren in Londen. Zijn visie en creativiteit met betrekking tot het ombouwen van motoren zorgt ervoor dat zijn klantenkring binnen no-time groeit. Omdat men weet van zijn werkzaamheden overdag als architect en zeer onder de indruk is van zijn gevoel voor design, krijgt Minale al snel diverse verzoeken van zijn cliënten om voor hen, naast het modificeren van hun motorfietsen, ook huishoudelijke voorwerpen te ontwerpen. En op dat moment komt voor Minale alles bij elkaar. Door aan de slag te gaan met het maken van lampen, stopcontacten, deurklinken en keukenbeslag en aan die objecten zijn eigen draai aan te geven, ontdekt deze Londenaar zijn ware passie. Het wordt zijn missie om vergeten en nietszeggende voorwerpen opnieuw uit te vinden en daarmee een onvergetelijke indruk te maken. Het merk Buster and Punch is geboren.

De complexe texturen van Buster and Punch deurbeslag

Buster and Punch maakt verschillende huishoudelijke voorwerpen, zoals lampen, lichtknoppen, kastjes, dressoirs en zelfs hele keukens met alles erop en eraan. Maar het merk staat vooral bekend om zijn karakteristieke deurbeslag. De deurklinken, deurgrepen, deurknoppen, deurstoppers en andere deurbeslagaccessoires van Buster and Punch zijn gemaakt van solide metalen en combineren functionaliteit moeiteloos met complex, opvallend en vooral stijlvol design. Daarbij is het deurbeslag zo ontworpen dat 

het de andere productlijnen van het merk probleemloos aanvult. Hierdoor kun je de Buster and Punch stijl volledig doortrekken in de rest van je interieur. En dat is fijn, want het design van Buster and Punch is zeer specifiek. Kenmerkend zijn de complexe texturen, zoals de kruispatronen en de lineaire

knurlingpatronen die gebaseerd zijn op de urban subcultuur van Londen, waarmee het deurbeslag is versierd. En dan zijn daar nog de robuuste afwerkingen in modern, roestvrij staal, gerookt brons, messing en gunmetal grijs. Het deurbeslag van Buster and Punch heeft zo’n unieke uitstraling dat het niet gek is dat deze productielijn uit Groot-Brittannië ook in Nederland steeds meer bekendheid krijgt.

Buster + Punch deurbeslag kopen

Ben je dus op zoek naar nieuw deurbeslag? Haal als één van de eersten een stukje van de Britse wereldstad in huis met de Buster and Punch deurklinken, deurgrepen, deurknoppen, meubelgrepen en deurstoppers. Het kenmerkende Buster and Punch ontwerp met de kleine ruitjes en horizontale lijnen op de greep, in combinatie met de fraaie finishes, zijn echte eye-catchers en zorgen voor een flinke dosis attitude in jouw interieur. Door de eigenwijze mix van functionaliteit en ondergronds design, heb je met dit deurbeslag écht iets exclusiefs in handen.

Comments are closed.

Next Article:

0 %