Huis

Bed of boxspring?

Op je slaapkamer kies je voor een bed of een boxspring. Voor beide is zeker iets te zeggen. Het is en blijft uiteraard een kwestie van smaak. Toch heeft een boxspring best wat voordelen ten opzichte van een gewoon bed. Een boxspring op maat staat garant voor de beste nachtrust.

Boxspring op maat

Als je echt voor het beste gaat, ga dan naar De Suite. Zeker daar koop je een boxspring op maat. Dat heeft alles te maken met de service die er verleend wordt. De specialisten van deze zaak luisteren naar jouw wensen en op basis daarvan kan maatwerrk geleverd worden. Met een boxspring op maat ben je verzekerd van de perfecte nachtrust en sta je elke ochtend uitgerust op.

Combinatie van matras en bedbodem

Een boxspring is een combinatie van matras en bedbodem. Daarbij is het bedbodem een gestoffeerde box met veren en latten die over heel de breedte veerkracht bieden. Op een boxspring slaap je dus als het ware op twee matrassen en dat slaapt zeer comfortabel. Je koopt een boxspring met bonell of met pocketvering. Pocketvering biedt nog net even betere ondersteuning en is bovendien vaak iets voordeliger. Nog een voordeel van een boxspring is de ideale instaphoogte dat het heeft. Bovendien koop je ze in allerlei stijlen en eventueel in elektrische uitvoering. Een boxspring bed staat ook al bekend vanwege de uitstekende ventilatie.

Bed op maat

Je kunt echter ook kiezen voor een bed, ook wel ledikant genoemd. Vaak gaat het dan om een los bedframe waardoor je een ledikant in feite zelf samen kunt stellen met een passende lattenbodem en een matras. Voordeel van een bed is dat het goedkoper is ten opzichte van een boxspring. Verder is een ledikant gemakkelijker schoon te houden. Dat heeft alles te maken met het feit dat het frame niet van stof is.

Kussen en matras ook essentieel voor goede nachtrust

Uiteraard is in beide gevallen de keuze voor zowel matras als hoofdkussen essentieel voor een goede nachtrust. Koop je bij je boxspring het perfecte matras, dan zal het je moeite kosten om elke ochtend op te staan, zo heerlijk lig je dan. Zowel de keuze voor een matras als een kussen hang vooral af van de slaaphouding die je hebt. Vraag daar naar bij de specialist, die weten precies wat voor jou het beste kussen en matras is bij je boxspring of voor je ledikant.

 

 

Comments are closed.

Next Article:

0 %