Overig

Van orderverwerking tot verzending: het productieproces van zuignapzonwering

De wereld van zonwering maakt de laatste jaren grote ontwikkelingen door. Inmiddels zie je er niet alleen de klassiekers, zoals rolluiken en elektrische zonneschermen, maar wordt er ook plaats gemaakt voor nieuwkomers, zoals zuignapzonwering. Deze zonwering past helemaal in het kader van betaalbare, eenvoudige en duurzame oplossingen tegen de hitte en is daarom in korte tijd enorm populair geworden. Dit raamdoek tegen de zon is een innovatieve oplossing en heel eenvoudig zelf te installeren door middel van zuignappen. Een pionier en specialist op het gebied van zuignapzonwering is SunWise. Alle orders die binnenkomen, verwerken ze zelf in hun eigen productiehal in Enkhuizen, Noord-Holland, waar elke stap met uiterste precisie wordt uitgevoerd. Van orderverwerking tot verzending, alles vindt plaats onder één dak en in dit blog lees je hoe.

De kunst van het snijden

Wanneer een order binnenkomt bij het productieteam wordt eerst alles gecontroleerd. Vervolgens worden de snijmachines aangezet en kan het snijden beginnen. Door de slimme softwaresystemen worden orders tot op de millimeter nauwkeurig gesneden op een manier dat het snijverlies zo min mogelijk is. Door deze perfecte manier van snijden, heeft het doek altijd exact de goede maat en weet je zeker dat het kaarsrecht is.

Plaatsing van de ringen

Wanneer het doek de goede maat heeft, worden de ringen geplaatst. De ringen vormen uiteindelijk de opening waar de zuignappen doorheen gestoken kunnen worden. Bij doeken tot een formaat van 150 cm is een ring in elke hoek voldoende. Bestel je een doek dat langer is dan 150 cm, dan wordt er ook in het midden van de lange zijde nog een ring geplaatst. Met een speciale ringmachine worden de ringen gemaakt en precies op de goede plek in het doek geplaatst.

Zorgvuldig verpakt

Wanneer het doek voorzien is van ringen is het in principe klaar voor verzending. Om goed in de kartonnen doos te passen worden de screens losjes opgerold, zodat vouwen in het doek voorkomen worden. Daarna worden uiteraard de zuignappen en daarnaast ook verstevigde hoeken (wanneer je deze besteld hebt), een korte montagehandleiding en alcoholdoekjes in de doos gestopt en klaar is kees! Het pakket wordt vervolgens meegegeven aan de postbezorger die er weer voor zorgt dat jij binnen een paar dagen de zonwering voor je zolderraam (of een ander raam in huis) kunt monteren.

Comments are closed.

Next Article:

0 %