Huis

Spiegels in de badkamer

Een spiegel in de badkamer is tegenwoordig bijna onmisbaar. Laat de spiegel perfect passen bij het badkamermeubel waardoor je een mooie eenheid in de ruimte creëert. Als je veel toiletartikelen of bijvoorbeeld make-up hebt, kan een spiegelkast uitkomst bieden. Hiermee berg je al je producten uit het zicht op. Maar welke spiegels past nou bij jouw badkamer? En hoe weet je welk formaat spiegel je moet kiezen? Dat leggen we je hieronder uit. 

Zo kies jij de juiste spiegel voor jouw badkamer 

Een spiegel wordt vaak gebruikt in de badkamer en valt ook erg op. Daarom is het van belang om de juiste badkamerspiegel aan te schaffen. De ronde spiegel is op dit moment populair. Deze spiegels creëren een zachte uitstraling en steken af bij de rechthoekige vormen die in een badkamer aanwezig zijn. Een wat uniekere vorm die hier ook voor zorgt, is de ovale spiegel. Deze stijlvolle toevoeging aan jouw badkamer steekt niet alleen af tegen de rechthoekige vormen in jouw badkamer, maar is ook nog eens erg functioneel.

Verschillende afmetingen badkamerspiegel 

Naast de vorm, is de afmeting van een badkamerspiegel ook belangrijk. Voor de juiste afmeting van de spiegel kun je het formaat van je badkamermeubel als richtlijn aanhouden. Heb je een badkamermeubel van 120 cm? Kies dan een badkamerspiegel van 120 cm voor een stijlvolle en passende uitstraling. De stijl van jouw badkamer bepaalt onder andere welke kleur spiegel er goed bij past. Ga voor een zwarte of gouden spiegel als je een industriële of moderne badkamer hebt. Als je liever een neutrale spiegel hebt, kun je kiezen voor bijvoorbeeld een witte spiegel of een spiegel zonder rand. 

Verschillende extra opties badkamerspiegel

Een badkamerspiegel heb je ook met verlichting. Een ideale oplossing omdat het voor genoeg licht zorgt, zonder dat het in overvloed is. Zo heb je altijd extra goed zicht. Spiegels met verlichting zijn er in allerlei soorten en maten en hebben vaak LED-verlichting. LED-verlichting is efficiënt in het energieverbruik en hebben een lange levensduur. Hierdoor zijn ze beter voor het milieu. 

Wanneer je een kleine badkamer hebt of van veel opbergruimte wilt, is een spiegelkast een perfecte keuze. Zo hoef je geen opbergruimte in te leveren voor een spiegel en sla je twee vliegen in één klap. Spiegelkasten vind je bovendien met en zonder verlichting, zodat je kunt kiezen welke spiegelkast aan jouw wensen voldoet. Daarnaast bevatten diverse spiegelkasten ook een stopcontact. Zo kun je ook eenvoudig je tandenborstel opladen of gebruik maken van je föhn. Super handig!

Comments are closed.

Next Article:

0 %