Huis

Mangohouten bureaus: de perfecte oplossing voor jouw kantoor

Kan jouw kantoor of thuiswerkplek wel wat sfeer gebruiken? Dan zouden mangohouten bureaus zomaar eens de uitkomst kunnen zijn. Er komt immers weinig in de buurt van de warmte en de natuurlijke uitstraling van meubilair van mangohout. Het is tijdloos, klassiek en een uitstekende toevoeging aan elke kantoorruimte. Maar naast dat een mangohouten bureau de looks heeft, is zo’n meubel ook nog eens functioneel en duurzaam. Do we need to say more? Oké vooruit, nog een paar redenen waarom een mangohouten bureau de uitkomst is.

Geschikt voor iedere situatie

Mangohouten bureaus passen in vrijwel ieder bedrijf, ongeacht de bedrijfsgrootte of de sector – vooruit, een broeikas of sauna zijn de enige uitzonderingen. Maar op zowel een groot kantoor als een bescheiden zolderkamer past een mangohouten bureau perfect. De maat kun je helemaal zelf bepalen. Er zijn bureaus van 150 cm lang inclusief handige lades voor schrijfwaren en dergelijke, maar je kunt ook heel geschikt een mangohouten tafel van drie meter lang gebruiken om met meerdere mensen aan te werken.

Sfeermaker

Een bureau van mangohout helpt om de productiviteit te verhogen en het werk comfortabel te maken. Het warme hout creëert een warme en toegankelijke sfeer, een sfeer die uitnodigt tot sparren of een interessante brainstorm. En dat zorgt vervolgens weer voor een inspirerende en productieve houding bij werknemers. 

Groene keuze

En houdt jouw bedrijf zich bezig met duurzaamheid door zo duurzaam mogelijke keuzes te maken? Ook dan is een mangohouten bureau het product waar jij (en je bedrijf) naar op zoek zijn. Mangohouten meubels zijn namelijk een uiterst duurzame keuze, in twee opzichten zelfs. Aan de ene kant zijn ze mega sterk en ongevoelig voor beschadigingen, wat betekent dat ze zonder zorgen intensief gebruikt kunnen worden. Aan de andere kant is mangohout op een duurzame manier verkregen. Mangohout komt van de mangoboom, een boom die pas wordt gekapt als er niet genoeg mango’s meer aan groeien. Mangohout is dus een restproduct dat door de meubelindustrie wordt gerecycled in de vorm van meubels. 

Online aanbod

Ben je inmiddels net zo enthousiast over mangohouten meubels als wij? Online vind je verschillende webshops met een groot aanbod mango meubilair. Denk bijvoorbeeld aan een ronde tafel, lange vergadertafels en bureaus, maar ook dressoirs, tv-meubels, kasten (die prima als archiefkasten gebruikt kunnen worden) en ga zo nog maar even door.

Comments are closed.

Next Article:

0 %