Huis

Kvadrat acoustics en duurzaamheid

Kvadrat acoustics bevat een brede collectie aan akoestische oplossingen. Waar Kvadrat met name stoffen voor het stofferen van meubilair produceert ligt de focus bij Kvadrat acoustics op akoestische producten. Deze akoestische collectie is volledig op maat te maken zodat het altijd past in uw interieur. De Kvadrat collectie heeft hoge akoestische waarden en de oplossingen zijn visueel van een hoog design niveau. Door goede akoestiek toe te voegen wordt de wellbeing van uw medewerkers duidelijk beter, en daarmee heeft Kvadrat acoustics een kwalitatief hoogwaardige oplossing met de bekend Kvadrat stoffen in het assortiment. 

Gordijnstoffen van Kvadrat

Er zijn verschillende soorten Kvadrat stoffen beschikbaar als het gaat om raamdecoratie of gordijnstoffering. De keuze hangt af van de functionaliteit die u wilt toevoegen aan een ruimte. Voor akoestische demping is een zwaarder gordijn geschikter bijvoorbeeld. En Kvadrat heeft ook gordijnstoffen in de collectie met een special coating die akoestische verbeteringen oplevert. Wanneer u de ruimte niet volledig wil afsluiten kunnen doorlatende gordijnen een uitkomst bieden. Iedere situatie is anders en we adviseren hier altijd een ontwerp op maat voor. Ook kunnen de materialen een groot verschil in uitstraling opleveren. Naast gordijnen heeft Kvadrat stoffen ook rolgordijnen in de collectie. De Kvadrat Minimal collectie is een nieuwe rolgordijn collectie voor het interieur. Ontwerpers Ronan & Erwan Bouroullec hebben met deze collectie het beste uit ‘het minimale’ gehaald.

Kvadrat stoffen en duurzaamheid

Kvadrat is goed op weg als het gaat om duurzaamheid en circulair produceren. Zo hebben zij meerdere stoffen in de collectie die gerecycled materiaal bevatten en innoveren ze hun productieproces continue. De visie van Kvadrat bestaat uit zes strategische focus gebieden.

  • Succesvol samenwerken
  • Gelijke kansen
  • Duurzaamheid promoten
  • De impact documenteren
  • CO2 uitstoot verminderen
  • Duurzaam ontwerpen

Door deze pijlers te volgen innoveert Kvadrat met een rap tempo op circulair produceren. Bij productie van gordijn- en projectstoffen brengen zij het waterverbruik naar beneden.

Comments are closed.

Next Article:

0 %