Gouden kranen

-

Tot een aantal jaren geleden was het onmogelijk geweest om voor gouden kranen te kiezen. Dat zag je alleen op de televisie, in een tekenfilm over een koning en een koningin. Hoe anders is dat nu. Goud mag, en dat zowel in de badkamer als in de keuken. En de tijd dat goud ordinair was, ligt mijlenver achter ons.

Goud is luxe en al lang niet meer ordinair

Goud was lange tijd wel iets dat als ietwat ordinair beschouwd werd. Tegenwoordig echter, is goud zeer chique en straalt het een vorm van luxe uit. Zeker in de badkamer n de keuken zie je steeds vaker goud en gouden accenten. Gouden kranen zijn er een mooi voorbeeld van. Lange tijd werd er in de badkamer vooral met de kleuren wit en grijs gewerkt. Nam je die kleuren dan was je veilig en bewoog jij je precies binnen de lijntjes. Wil je echter je badkamer een boost geven, ga dan met goud werken. Gouden details maken van een saaie badkamer een badkamer met uitstraling. En dus zie je steeds meer gouden kranen in badkamers en ook keukens. Zo heb je tegenwoordig al gouden wastafelkranen, badkranen, gouden keukenkranen en fonteinkranen in goud.

De badkamer om te ontspannen

Met goud geef je een luxueuzere invulling aan je badkamer. En dat past precies in de functie van de moderne badkamer. Vroeger gebruikten we die ruimte om ons te douchen en op te frissen. Nu is het echter meer en meer een ruimte waar jij je ontspant en tot rust komt. De badkamer als een soort van wellness met in je huis ook een sauna. Daar past goud uitstekend bij, zoals je toch al met kleur kunt werken in de voorheen saaie witte badkamers. Wist je dat er tegenwoordig ook gouden sifons zijn? Ook heel erg leuk!

Goud in de keuken

Ook in de keuken zie je meer en meer goud. In de keuken kies je bij voorkeur voor details in goud. Kies voor een keukenkraan in goud bijvoorbeeld, of geef het zeeppompje de kleur goud. Je geeft je keuken zo meteen een meer luxe uitstraling.

Share this article

Recent posts

Een luxe keuken

Wat vroeger een luxe keuken was, valt in het niet bij de hedendaagse moderne keuken. Want je weet niet wat je ziet...

Duurste huis van Amsterdam

De één weet het nog beter als een ander. Toch valt het bepaald niet mee om het duurste huis van Amsterdam aan...

Duurste gemeente van Nederland

Elk jaar opnieuw doen de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (de NVM) en het Centraal Bureau voor de Statistiek nauwgezet onderzoek naar de...

Duurste schilderij ter wereld

Lastig hoor, om zomaar even aan te geven wat het duurste schilderij ter wereld is. Want om dat te weten, moet het...

Duurste huis van Nederland

Nee, het duurste huis van Nederland vind je niet in Wassenaar. Het duurste huis van ons land vind je in Eindhoven namelijk,...

Popular categories

Vorig artikelEen luxe toilet
Volgend artikelDeurbeslag van goud

Recent comments