Goud behang

-

Goud is het helemaal in 2021 en dus kun je ook de wanden prima laten bekleden met goud. Goud is bovendien veelzijdig en daardoor misstaat het in geen enkele kamer. Kies je voor goud behang, laat dan gouden accenten terugkeren in de rest van je interieur. Ga voor goud dus als je een geschikt behang zoekt. Zoek het daarbij in de luxe accessoires.

Meer dan alleen stijlvolle finishing touch

Goud wordt alom beschouwd als een zeer stijlvolle finishing touch. Je kunt kiezen voor een effen goud dessin, maar even goed voor een elegant bloemmotief of een geometrisch patroon.  Ook gouden stippen en hartjes misstaan nooit. Ook niet op de kinderkamer.  Ook met goud behang kun je werken met verschillende thema’s als jungle, marmer, panter, bloemen en in de art deco stijl. Bij het behang kies je voor gouden accenten in de rest van het interieur.

Zeer geschikt voor alle inrichtingen, beschikbaar in alle behangsoorten

Goud behang past in elk interieur en maakt binnen Scandinavische, vintage, moderne, botanische en klassieke inrichtingen. Steeds biedt goud aan de wand iets extra’s en geeft het behalve een meer luxe uitstraling ook iets van warmte aan je interieur. Goud behang is in zo goed als alle behangsoorten beschikbaar. Het is in dat kader een aanrader eens serieus te kijken naar goud behang in vliesbehang uitvoering.

Laat de behangtafel in de kast

Vliesbehang geldt als een van de sterkste behangsoorten die beschikbaar is. Het werkt scheur overbruggend en scheurt zelden. Grootste voordeel is wellicht dat je voor het aanbrengen van goud behang de behangtafel in de kast kunt laten staan. Je hoeft als je vliesbehang gebruikt namelijk alleen de muur maar in te smeren met lijm en behangt zo dus vanaf de rol. En dat ook nog eens volledig naadloos. Met goud behang heb je een behang in huis waaraan je jarenlang plezier beleeft. Zeker als je kiest voor vliesbehang, op dit moment de meest populaire behangsoort.

Share this article

Recent posts

Een luxe keuken

Wat vroeger een luxe keuken was, valt in het niet bij de hedendaagse moderne keuken. Want je weet niet wat je ziet...

Duurste huis van Amsterdam

De één weet het nog beter als een ander. Toch valt het bepaald niet mee om het duurste huis van Amsterdam aan...

Duurste gemeente van Nederland

Elk jaar opnieuw doen de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (de NVM) en het Centraal Bureau voor de Statistiek nauwgezet onderzoek naar de...

Duurste schilderij ter wereld

Lastig hoor, om zomaar even aan te geven wat het duurste schilderij ter wereld is. Want om dat te weten, moet het...

Duurste huis van Nederland

Nee, het duurste huis van Nederland vind je niet in Wassenaar. Het duurste huis van ons land vind je in Eindhoven namelijk,...

Popular categories

Vorig artikelLuxe woonaccessoires
Volgend artikelLuxe sierkussens

Recent comments