Bepaal-het-zelf | Oudenbosch | De woningen | Inschrijving | Nieuws | Contact
 

Oudenbosch

Wonen in het prachtige West Brabant

Vermuntsche Heeren ligt aan de rand van Oudenbosch. Deze plaats vormt samen met de kerkdorpen Bosschenhoofd, Oud Gastel, Hoeven en Stampersgat de gemeente Halderberge. Oudenbosch is centraal gelegenin West-Brabant nabij steden als Breda, Bergen op Zoom en Roosendaal.

Deze prachtige regio heeft op vele plaatsen nog haar oorspronkelijkheid weten te bewaren. De afwisseling van het coulissenlandschap, leuke dorpen, monumentale steden en de Randstad op minder dan een uur rijden maken het wonen hier verrassend afwisselend.

Zowel in en om Halderberge is voor jong en oud voldoende te beleven op het gebied van natuur, cultuur, shopping en avontuur. Zoals de Rucphense Bossen en de Dintelse Gorzen, de historische binnensteden van Bergen op Zoom en Breda, Factory Outlet Rosada, een Indoor Skydivecentrum en vliegveld Seppe. Meer informatie over de vele bezienswaardigheden in en om Halderberge is te vinden via www.waarbrabantbegint.nl.

Fraai wonen

West Brabant is dankzij haar fraaie landschap, de ruimte, de overvloed aan historie en de charmante Bourgondische inslag van de bewoners dan ook een gewilde provincie om te wonen.